Toppseriedebut for Nathalie

Klepp-Kolbotn 0-0

Nathalie Jørgensen i aksjon under mandagens treningskamp mot Øhil. Nå har hun fått sin Toppseriedebut!

Årets første seriekamp ble et tett og jevnt oppgjør med flere harde og tøffe dueller. Det er godt å være i gang, og det føles godt å ta med poeng hjem fra en utfordrende bortebane.

Sist oppdatert: 07. jul 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

En som fikk kjenne på den fysiske kampen for første gang var 17 år gamle Nathalie Jørgensen, som i dag fikk sin Toppseriedebut!

– Dette var målet mitt i år, så å få mulighet til å debutere i første seriekamp var skikkelig gøy!

– Jeg synes det gikk helt greit i en helt ny posisjon på banen. Det ble mange harde og tøffe dueller å jobbe i, men jeg synes laget og alle spillerne la ned en fantastisk innsats og fortjente å vinne kampen.

Nathalie kommer opprinnelig fra Stavanger og har sist spilt med guttelagene i Forus og Gausel. Hun kom til Kolbotn i august i fjor og spilte på rekruttlaget, i tillegg til at hun var med og bidra til at Kolbotn J19 vant Norway Cup og kom til semifinale i NM. Hennes gode prestasjoner gjorde at hun, foran årets sesong, ble tatt opp i A-stallen. Overgangen fra junior til senior kan være tøff for mange, og med et par småskader har det gått litt opp og ned for det unge talentet. Men Nathalie har vært tøff og tatt flere steg i løpet av den lange oppkjøringen.

– Det har først og fremst vært veldig gøy og lærerikt, men det har også vært litt frustrerende til tider, fordi jeg ikke er vant til å være skadet. Tidligere har jeg kunnet spille med litt småskader, men her er nivået for høyt til at det går. Men jeg stortrives i et helt supert miljø hvor jeg har blitt tatt godt imot fra dag en.

Nathalie er en ambisiøs og hardtarbeidende fotballspiller, og holder ikke tilbake på målsetningene.

– Målet mitt for sesongen er å bli med i flest mulig kamptropper, og etter hvert utvikle meg nok til å få sjansen fra start. Mine ambisjoner som fotballspiller er først å etablere seg som en av de sentrale spillerne på Kolbotn og i Toppserien, før jeg vil prøve muligheten i utlandet. Og derfra til å bli en av verdens beste spillere i min posisjon.

Til vanlig spiller Nathalie sentralt på midten, men måtte i dag prøve seg som midtspiss. Aleksander Olsen ser likevel mye potensiale i sin unge lærling.

– Nathalie måtte i dag spille i en uvant posisjon og det ble tøft for henne. Men det viktigste er hun bruker dette som en vitamininnsprøytning for kommende arbeid.

– Hun er et stort talent med en herlig innstilling. Hun er fra Klepp området og jeg synes det var stas å vise henne frem for en klubb som har betydd mye for henne. Hun er dedikert, trener mye og hardt og har et klokt fotballhode tiltross for alderen. Men hun må fortsatt være tålmodig og bruke dette året for å tilvenne seg tempo og spillet.

Nathalie er en av flere unge spillere i troppen, og forhåpentligvis ser vi flere fra egne rekker som tar steget hele veien opp i fremtiden.

– En stor takk til alle i Kolbotn som har lagt ned hundrevis av timer for våre unge spillere. Det kommer flere debutanter i de neste ukene som vil prege Kolbotn-laget fremover.

Vi gleder oss til å følge Nathalie videre i den hvite og blå drakten!

 

KAMPFAKTA

Klepp – Kolbotn 0-0
Klepp stadion

Kolbotn
1 Siri Ervik
2 Nikola Orgill (ut 63. min)
3 Maja Nordahl (k)
13 Sara Hørte
18 Marit Bratberg Lund
6 Noor Eckhoff
20 Tone Bettina Pirisi
15 Kristin Homen
19 Eline Hegg
24 Julie Klæboe (ut 46. min)
7 Johanne Fridlund (ut 63. min)

Innbyttere:
25 Hildegunn Sævik
16 Nathalie Jørgensen (inn 63. min)
5 Anja Rasmussen
22 Ingrid Rokke Elvebakken (inn 63. min)
17 My Haugland
26 Tanja Myrseth (inn 46. min)

NESTE KAMP: Kolbotn – Avaldsnes, fredag 10.07, Sofiemyr Stadion, kl. 19.00

 

HØYDEPUNKTER