Tre spillere i A-troppen til Algarve

Landslag

Sist oppdatert: 03. mar 2019 Skrevet av: ingeborg

 

Isabell Herlovsen har fått følge av Karina Sævik og Aurora Mikalsen i Martin Sjögrens A-landslagstropp til Algarvecup.

Norges tropp møter god motstand i Portugal i overgangen februar til mars, der Danmark, Kina og en plasseringskamp står på programmet.

Isabell Herlovsen er tilbake i troppen og for tiden på sin første reise med Kolbotn. – Det er deilig å være i gang med Kolbotn treninger, og det er moro å være på samling, sier Herlovsen. – Det er en fin gjeng som har tatt meg godt imot. Dette er et lag jeg kan utvikle meg videre i, sier hun før hun avslutter: – Jeg håper jo også at jeg, med min erfaring, kan bidra til å utvikle Kolbotn.

Karina Sævik hadde en god sesong for Kolbotn i 2018, og landslagstrener Martin Sjögren uttaler til fotball.no at Karina er tatt ut på bakgrunn av hennes gode prestasjoner på U23-landslaget. – Det er alltid gøy å bli tatt ut. Det er en stund siden sist jeg har vært med, siden jeg har vært skadet, sier Sævik. – Jeg følte meg i god form før jeg ble skadet og gleder meg til samlingen.

Keeper Aurora Mikalsen har et ønske om å kapre en av tre keeperplasser til VM. Hun er glad for tilliten, den gir henne motivasjon til å jobbe hardt i hverdagen. – Jeg skal gjøre mitt beste for å være godt rustet til sommeren og VM-uttaket, lover hun.

Spillerne trekker fram trenerteamet ved Knut Slatleim og Solveig Gulbrandsen som en faktor i utviklingen sin. I tillegg har samarbeidet med keepertrener Samuel Dirscher vært viktig for Aurora Mikalsen.