Treningskamp mot LSK Kvinner

Lørdag 13.juni kl. 11.00

Foto: Marius K. Eriksen

Runde 2 av årets oppkjøring er godt i gang, og i morgen spiller vi endelig kamp igjen når regjerende serie- og cupmester LSK kommer på besøk.

Sist oppdatert: 12. jun 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Jentene har hatt i overkant av to uker med fotballtrening, og skal nå endelig få testet seg i kamp igjen. Det er tre uker igjen til seriestart og morgendagens kamp vil kunne gi oss verdifulle svar på hva som må jobbes videre med.

– De siste ukene har vært veldig bra. Vi har fått trent godt og stort sett fått alle ordentlig i gang. Nå er det endelig kamp, noe vi har ventet lenge på, så det blir artig. Det blir godt for laget å få trent med høy intensitet mot et av de beste lagene i Norge. Vi kommer nok til å bli testet på vår evne til forflytning og jeg håper vi får satt presspillet slik vi ønsker. Samtidig håper jeg at vi kan gi LSK litt mer utfordring enn det vi klarte i treningskampen på La Manga, sier trener Aleksander Olsen om morgendagens første test.

Kaptein Maja Nordahl gleder seg også til å komme i gang med kamp igjen:

– Det blir veldig gøy og veldig spennende å spille kamp igjen. Og så blir det bra å se litt hvor vi står opp mot det vi har trent på og hvor vi er i forhold til LSK. 

Hun innrømmer at det har vært en overgang å gå fra egentrening til fotballtrening, men ser fremgang hos jentene etter to uker sammen.

– Det har jo vært litt tungt å begynne med fotball igjen etter en lang periode med løping og egentrening. Vi har absolutt en jobb å gjøre med både fotballform og relasjoner på banen. Men vi har jobbet veldig godt både på egenhånd, samt de siste ukene vi har trent sammen og jeg håper det vises på kampen i morgen. 

Kampen mot LSK har avspark kl. 11.00 og streames på direktesport.no.