Tung dag på jobb

Lyn - Kolbotn 1-0

Foto: Marius K. Eriksen

Dagens kamp mot Lyn ble akkurat så utfordrende som vi spådde, og det var Oslo-laget som til slutt kunne juble for seier og 3 poeng.

Sist oppdatert: 25. jul 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

En scoring på straffe var alt Lyn trengte for å stikke av med seier i dagens oppgjør på Kringsjå. Lyn la seg lavt etter scoringen og gjorde det vanskelig for våre jenter å slippe til. Kaptein Maja Nordahl er ikke fornøyd med dagens prestasjon.

– Jeg er utrolig skuffa. Vi gjør en ok kamp, men skaper ikke de helt store sjansene. Lyn legger seg lavt og gjør det utrolig vanskelig for oss, og selv om vi står på og prøver helt til kampslutt, så mangler det litt nøyaktighet og dyktighet på siste tredel, som gjør at det ikke går vår vei.

Det gjelder å ikke dvele for lenge på dagens kamp, for neste helg blir det nok et viktig oppgjør når Røa kommer på besøk til Sofiemyr Stadion. Laget fra Oslo vest har også hatt en tøff start på sesongen poengmessig og står med 0 poeng på de 4 første kampene. Det blir viktig å omstille kjapt og rette fokuset mot denne viktige kampen.

– Den kommende uken blir utrolig viktig. Alle kamper er viktige og 3 poeng er 3 poeng, men vi ønsker selvfølgelig å holde Røa bak oss på tabellen. Vi må få opp humøret og energien og jobbe godt på trening og gjøre oss best mulig forberedt på neste helgs oppgjør.

KAMPFAKTA

Lyn – Kolbotn 1-0
Kringsjå Kunstgress

1-0 Camilla Linberg, 53′ (str.)

Gule kort: Camilla Linberg, Lyn
Røde kort: Emilie Bølviken, Lyn

Kolbotn
1 Siri Ervik
26 Tanja Myrseth (ut 65′)
3 Maja Nordahl (k)
13 Sara Hørte
18 Marit Bratberg Lund
20 Tone Bettina Pirisi (ut 76′)
9 Tonje Pedersen
23 Kristin Homen
10 Synne Christiansen (ut 65′)
24 Julie Klæboe
19 Eline Hegg

Innbyttere:
16 Nathalie Jørgensen
7 Johanne Fridlund (inn 76′)
29 Thea Sørbo
17 My Haugland Sørsdahl (inn 65′)
25 Hildegunn Sævik
6 Noor Eckhoffs
22 Ingrid Rokke Elvebakken (inn 65′)

NESTE KAMP: Kolbotn – Røa,  Lørdag 01.08, 15.00, Sofiemyr Stadion

 

HØYDEPUNKTER