Nyhetssaker

Kaptein Ina Gaudal (bildet) og de andre Kolbotn-jentene gleder seg til årets første Toppserie-kamp på Sofiemyr - det TV-sendte oppgjøret mot Avaldsnes.
Mandag braker det løs. Toppserien 2017 er i gang. Sanna Svensson (bildet) er en av nykommerne på årets Kolbotn-utgave.
Det er nå det gjelder, for å vinne i Trondheim må vi prestere opp mot vårt beste. Vi må være sterkere enn vi var i treningskampen mot Vålerenga, sier Kolbotn-trener Cecilie Berg-Hansen.
Marthea Meier (16) fikk sin landslagsdebut mot Slovakia fredag kveld. - Utrolig morsomt, sier hovedpersonen selv.
For kick off til Toppserien 2017 var representanter for alle lagene på Ullevål. Nora Eide Lie representerte Kolbotn, og tippet vår egen Tone Bettina Pirisi til årets gjennombrudd.
Juniorene og Jente 16 ba om støtte til å få lære av de beste, og lokalmiljøet svarte. Gjennom dugnad på nettstedet I believe in you skaffet de 30 000 kroner, og det ble felles treningsleir i Eskildstuna i Sverige for toppserielaget, juniorer og jente 16.
Kolbotn røk ut av NM J19 etter en nervepirrende kamp mot Vålerenga.
Torsdag er det klart for storkamp i juniorfotballen i Oslo når Vålerenga og Kolbotn møtes til kamp om avansement i NM J19.
Kolbotn fikk en veldig nyttig gjennomkjøring mot Eskilistuna søndag. Svenskene var spillemessig hakket bedre enn Kolbotn, men Kolbotn holdt stand lenge!
Hele juniorgruppa til Kolbotn var i helgen på treningsleir til Eskilstuna. Søndag møtte Kolbotn Eskilstuna til treningskamper, og de norske jentene imponerte stort i Sverige.
Søndag kl 13:00 møter Kolbotn Eskilstuna i treningskamp. – Vi gleder oss til å møte et av Sveriges aller beste lag, forteller assistenttrener Fredrik Vold (bildet).
I helgen er over 50 spillere fra Kolbotns a-og juniorlag i Eskilstuna for å bli bedre fotballspillere, utvikle seg og bli bedre kjent med hverandre.
Marthea Meier (16) er i landslagssjef Lena Tyribergets J16-tropp som ble offentliggjort tirsdag. Det blir Meiers aller første møte med landslagsfotballen.
Kolbotns juniorjenter vant første NM kvalifiseringskamp 4-1 mot Bærums Verk Hauger fredag kveld. Søndag var jentene i aksjon igjen i treningskamp mot Stabæk. Lynhurtige Ragnhild Lillestrand (bildet) var en av kampens store spillere.
Kolbotn J19 viste lovende takter da Bærums Verk Hauger ble slått 4-1 i første kvalifiseringskamp til NM J19.
Fredag kl 20.15 møter Kolbotn Bærums Verk Hauger i første kvalifiseringskamp til NM J19.
Kolbotn J2004 trommer sammen til cup for jevaldrende jenter på Greverud i helgen!
For tredje år på rad er en vaskeekte Kolbotn-jente tatt ut til Statoil Landsdelssamling. Denne gang er det 03-modellen Hermine Sæther (med pokalen på bildet) som er tatt ut.
Telenor Xtra er Kolbotn IL sin Fotballfritidsordning. Dette er et fantastisk aktivitetstilbud i tillegg til ordinær lagstrening for jenter og gutter født fra 2006 til 2009. Treningen foregår i SFO-tiden, og barna har dermed mulighet til å fylle tiden mellom avsluttet skole og middag med meningsfull aktivitet.
Einar Engedahl overtar som daglig leder for kvinnefotballen i Kolbotn.
Kolbotn jubler etter at Karina Sævik på vakkert vis økte til 4-1 i treningskampen mot Røa.
Et skadeskutt Kolbotn-lag møter Røa til treningskamp lørdag kl 14 på KFUM-banen.
Sanna Svensson (25) har signert for Kolbotn, og den midlertidige midtstopperfloken har dermed løst seg for klubben. Foto: svenskfotboll.se
Søndag kl 14 er det igjen klart for treningskamp – denne gang mot Sandviken.
Kolbotns trenerteam, her ved keepertrener Samuel Dircher, hovedtrener Cecilie Berg Hansen og assistenttrener Fredrik Vold, mener treningsleiren er svært viktig for lagets sesongforberedelser.
Det ble et tøft for Kolbotn mot fjorårets seriemester Lillestrøm i treningskampen fredag. Foto: Østlandets Blad.
Fredag møter Karina Sævik og Kolbotn skarpskodd motstand når turen går til LSK-hallen og treningskamp mot fjorårets seriemestere. Foto: Østlandets Blad
Årets første obligatoriske Kolbotn-kamp bærer bud om en morsom sesong. I kvalifisering til NM J16 vant Kolbotn overbevisende 0-7 mot ØHIL.
Kolbotn-jentene får tøff motstand i første innledende runde av NM for J16.
Antonia Göransson (26) har 50 landskamper for det svenske landslaget og blir en solid forsterkning for Oppegård-klubben.
Lørdag møtte Kolbotn Grei til årets første ordentlige treningskamp. Kampen ble en fin gjennomkjøring for Kolbotn.
Kolbotns prestasjoner på fotballbanen blir lagt merke til. Tirsdag ble Kolbotn J2003 hedret av ordfører Thomas Sjøvold!
Oppkjøringen til sesongen 2017 er i gang, og Kolbotn skal som vanlig teste seg mot gode motstandere i vinter.
Kolbotn fotball kvinner avholder årlig møte 16. februar kl 19.00 i Kolben.
Karina Sævik er innkalt til sin første A-landslagssamling. Kolbotn har dermed to spillere med i troppen til den rykende ferske landslagssjefen Martin Sjøgren. Foto: Østlandets Blad
Det blir ikke mange Kolbotn-jenter å se på trening førstkommende helg. Hele 13 spillere skal i aksjon for kretslagene til Oslo.
Mia Huse (15) (bildet) og Kristin Holmen (16) er tatt ut til henholdvis J16- og J17-landslaget.
Tidligere Kolbotnspiller Camilla Ose (20) har etter et kort opphold i Vålerenga, signert for Oppegård-klubben. Foto: Knut Stenseth, Østlandets Blad
Kolbotn fotball kvinner søker nå etter daglig leder i 100% stilling.
- En spiller vi har fulgt med på lenge, sier konstituert sportslig leder Hege Jørgensen. Foto: Thomas Brekke Sæteren
Kolbotn sin spillerstall for sesongen 2017 begynner å ta form. Midtbaneeleganten Karina Sævik (Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball) har nå signert en ny 2-års kontrakt med klubben og sammen med nykommeren Nora Eide Lie vil de to kunne utgjøre en solid midtbaneduo de neste to årene. Årets toppscorer Juliette Kemppi er også klar for en ny sesong på Sofiemyr.
Solveig Gulbrandsen har lagt opp som spiller, men norsk kvinnefotballs største profil fortsetter i Kolbotn som spillerutvikler.
Årets utgave av Kolbotn cup er mer populær enn noen gang.
Trenerteamet til Kolbotn til neste år er på det nærmeste klart. Det er også klart at årets kaptein Ina Gausdal signerer en ny kontrakt med klubben. Og i dag skrev også Ingrid Elvebakken under for to nye år med de blå-hvite. Neste års stall er ikke helt klar, men begynner å ta form.
Før siste serierunde i Toppserien var det håp om at Kolbotn skulle snappe bronsemedaljene fra Stabæk. Det ble med håpet, men vi har likevel hatt en sesong godt over forventningene.
Fredag og lørdag er hele tre jentelag fra Kolbotn i aksjon når Oslomesterskapet i fotball skal avgjøres.
Matematikken før siste seriekamp er enkelt. Kolbotn må ta igjen to poeng på Stabæk for å ta bronse i serien. Det er ikke umulig! (Foto: Østlandets Blad)
Juniorlagene til Kolbotn har ikke tapt en seriekamp på to år!
Et fyrverkeri av en fotballkamp startet med en hyllest av en legende, og endte med fortsatt håp om bronsmedalje. Hjemmekampen mot Urædd ble en minnerik affære. (Foto: Østlandets Blad)
To Kolbotn-spillere er nominert til kåringene for Årets spillere i 2016. Du kan nå være med å stemme frem vår kaptein Ina Gausdal (forsidebilde) som Årets forsvarspiller og Karina Sævik som Årets unge talent i Toppserien!
Kolbotn J2003 har hatt en eventyrlig sesong. Onsdag ble kretsmesterskapet sikret etter en dramatisk kamp mot Bærums Verk Hauger.
Kolbotn spilte en meget god kamp, men måtte dessverre bite i gresset i toppkampen mot Avaldsnes på Karmøy søndag. Hjemmelaget vant 1-0 etter en fin, men billig scoring etter en misforståelse i KIL-forsvaret midtveis i første omgang.
Kolbotn gjør det skarpt i Obos cup. Mandag ble det klart at minst tre Kolbotn-lag klare for finale! Tirsdag kan det fjerde Kolbotn-laget gå til finale…
Kolbotn reiser i helgen til Haugalandet og møter Avaldsnes. Hjemmelaget kommer fra Champions League spill mot PSG onsdag og det blir spennende å se hvordan våre jenter klarer seg i denne tøffe bortekampen. (Foto: ØB)
Det ble en stygg ripe i «lakken» for Kolbotn i dagens kamp. Tap for Sandviken passer dårlig i kampen om medaljene. Kolbotn har en utfordring med å score mål og da er det vanskelig å vinne fotballkamper. (Foto: ØB)
Kampen om medaljene i Toppserien tilspisser seg. Det er kun 4 kamper igjen og i de nærmeste ukene vil alt bli avgjort. Lørdag kommer Sandviken på besøk til Sofiemyr. Kolbotn tapte den vanskelige bortekampen i vår mot Bergenslaget og er svært så sultne på revansje på hjemmelig gress. Dette er også den nest siste muligheten til å se jentene våre i år. (Foto: ØB)
Søndagens toppkamp mellom Kolbotn og Stabæk endte uavgjort 0 – 0. Dermed er det kampen om bronsemedaljene fortsatt like åpen. Med kun 4 kamper igjen har Kolbotn stadig en liten ledelse på 2 poeng som kan bli avgjørende før de siste kampene. (Foto: ØB)
Søndag er det klart for «slaget» på Nadderud. Da braker Kolbotn og Stabæk sammen i en særdeles viktig kamp i det som er kampen om 3.plass og bronsemedaljer i Toppserien 2016. (Foto: ØB)
A-laget til Kolbotn er i ferd med å gjennomføre en solid sesong. Men også de yngre lagene i Kolbotn imponerer. Her er en oversikt over resultatene i yngres avdeling.
Kolbotn tok en fortjent seier over Vålerenga i lørdagens kamp i Valhall. Jentene vant kun 1 – 0 etter en flott scoring av Solveig Gulbrandsen, men dominerte allikevel store deler av kampen. (Foto: ØB)
Kolbotn J14 møtte Haugar i finalen i Adidas cup, men møtte nøye seg med sølv etter å ha tapt straffesparkkonkurransen.
Etter å ha slått Stabæk i semifinalen, er Kolbotn J14 klar for finalen i Adidas cup. Finalen i den prestisjetunge cupen går søndag på Gjøvik.
J14-laget til Kolbotn går en spennende helg i møte. Lørdag er det semifinale mot Stabæk i Adidas cup – uoffisielt NM.
Lørdag møter vi VIF i Vallhall i Toppserien. Dette er et ekte nabooppgjør og vi vil gjerne revansjere nederlaget fra vårkampen på Sofiemyr som fortsatt sitter i ryggmargen (Foto: ØB)
Jentelagene til Kolbotn herjer i Obos cup - alle de fire Kolbotn-lagene er klare for semifinale!
Søndag 18. september er det klart for et av årets høydepunkter i Kolbotn fotball kvinner. Da er det første trening for jenter født i 2010.
J2003 har tatt seg til semifinale i OBOS Cup i kveld etter en meget sterk 5-1 seier på bortebane mot Årvoll.
Tirsdag 13. september kl 18.30 er det oppstartsmøte for jenter født i 2010.
LSK ble nummeret for store for Kolbotn i søndagens NM semifinale. Hele 6 – 2 lød seieren på til slutt. Men dette var også en kamp hvor mulighetene var til stede for Kolbotn, men vi satt ikke de store sjanser våre. Helt fremt til Kolbotn laget et selvmål og det stod 3 – 1 var det muligheter (Foto: ØB)
Da har vi kommet frem til NM semifinalen. Motstander er LSK som de siste årene har lagt beslag på NM tittelen og vil gjøre alt for å kunne titulere seg som Norsk mester i år igjen. Men Kolbotn er mer en klare for å ta imot LSK i egen «lekegrind» på Sofiemyr. (Bilde: ØB)
Kolbotns My Haugland Sørsdahl er med når J16-landslaget møter Sverige 9. og 11. september.
Dette ble et stort målkalas! Kolbotn vant hele 7 – 0 i dagens kamp mot Klepp og dominerte det meste av tiden uten å slippe til motstanderen mer enn et par ganger i løpet av kampen (Foto: ØB)
Lørdag dro J14-laget til Arendal for å spille kvartfinale i Adidas cup mot Forus Gausel IL. Kolbotnjentene fikk ikke sett storseieren til a-laget på Sofiemyr, men hva gjør vel det når man sikrer seg plass i semifinalen i uoffisielt NM!
Da er vi klare til høstens første hjemmekamp. Det har vært en litt spesiell sesong for Toppserien i år da OL programmet var lagt inn som en del av terminlisten. Derfor spilles det kun 8 kamper nå i høst og med denne kampen er det kun 7 kamper igjen å spille av årets Toppserie for oss (Foto: ØB)
Har din datter lyst til å spille fotball i Norges ledende jenteklubb? Kolbotn Kvinnefotball starter opp et nytt lag for jenter født i 2010.
Det ble kun uavgjort og et poeng mot Medkila i en svak kamp for Kolbotns del. (Foto: ØB)
Da drar Toppserien i gang med høstens kamper. Søndag går turen til Harstad og Medkila (Foto: ØB)
Det er mange grunner til å ta turen til Sofiemyr kunstgress onsdag ettermiddag.
Det ble et drama uten sidestykke i kvartfinalen mot Stabæk lørdag. Det er sjelden at alle spillere på banen tar straffer før det avgjøres, men de måtte til for å skille lagene. 10 mot 9 straffer satte Kolbotn jentene. En vidunderlig serier og et avansement til semifinalen (Foto: ØB)
Toppseriefotball og toppidrett innebærer så mangt og i lagidrett er ikke minst teambuilding svært viktig. Forrige helg hadde jentene våre et utradisjonelt og tøft opplegg i «Camp Jacsped». Formålet var å styrke samhold og lagfølelse ytterligere, samt å teste egne grenser og kanskje bli enda litt tøffere, ikke minst i hodet. Stikkord var fysiske utfordringer under usikkerhet og stress, med minimalt med søvn og lite mat.
Kolbotn fotball kvinner arrangerer for sjette år på rad Fotballfritids-ordning for gutter og jenter fra 8 til 11 år. I fjor høst ble Kolbotn en del av NFF sin satsing som heter Telenor Xtra. Kolbotn får dermed ta del i nettverket som består av over hundre andre klubber som er tilknyttet ordningen. I tillegg får barna nå fantastisk fine utstyrspakker med på kjøpet. (NB: Utstyrspakken skal vare i to sesonger).
Da er sommerferien over og høstsesongen i gang. Lørdag er det kvartfinalekamper i NM, hvor Kolbotn møter Stabæk på Nadderud kl. 17:00. Vi håper selvsagt på scener som fra vårens oppgjør på Sofiemyr (Foto: ØB)
For første gang i historien ble Kolbotn den beste norske klubben i Norway cup.
Kolbotn måtte bite i gresset for LSK i J19-finalen i Norway cup.
Kolbotn to juniorlag i Norway cup har gjort det bra. J17-laget røk ut i semifinalen, men Kolbotn J19 er klare for finale! Kolbotn-supportere har mye å se fram til – også G14-laget til Kolbotn er i finalen!
Kolbotn klarte det igjen. J2003 sørget for seier i verdens største fotballturnering!
I møtet med finsk sisu ble Kolbotn J14 rett og slett et par nummer for små i kvartfinalen i Norway cup.
Norway cup 2015 var et eventyr for Kolbotn. Kan eventyret gjentas i år?
Jubelen sto i taket da J13-laget til Kolbotn sikret plass i finalen i verdens største fotballturnering.
Resultatene i Norway cup er så langt uvirkelig gode. Men det er nå den ordentlige moroa starter!
Første dag av Norway cup var strålende – andre dag ble mist like imponerende sett med Kolbotn-øyne.
Første dag av Norway cup er unnagjort – med fantastiske resultater for Kolbotn.
Norway cup er et høydepunkt for Kolbotn-supportere og Kolbotn er som vanlig godt representert i årets cup. Her er en oversikt over kampene til alle jentelagene i Norway cup.
Tine Fotballskole i uke 32 nærmer seg. Prognosen tilsier at vi blir opp mot 250 deltagere. Det betyr mange og jevne grupper med deltagere. Vår instruktørstab teller ca 40 instruktører fra Toppserielaget, Herrer og Damer JR. Påmelding lukker 5. august. så vær raske med påmeldingen!
Norway cup 2015 var som en drøm for Kolbotn-supportere med hele tre finaleseiere. Det skal godt gjøres å gjenta den prestasjonen, men Kolbotn stiller nær sagt som vanlig med gode lag i nesten alle jenteklassene.
Kolbotn er aktive på spillermarkedet, se hvem som kommer til klubben (Foto: NFF)
Kolbotn fikk som ventet hard motstand av Røa. En scoring i hver omgang ga 0 – 2 tap for Kolbotn. Det var kanskje ikke den avslutningen vi ønsket oss før ferien men laget har prestert bra gjennom en lang og tøff vårsesong, så vi ser frem i mot høstsesongen.
Da er vi kommet frem til den siste kampen før ferien. Vi er allerede godt over halvveis i serien. Lørdagens motstander er Røa og kampene har de siste årene vært jevne og tette. kamper, så også vårens oppgjør som Kolbotn vant 2-1. Kampen spilles på Sofiemyr stadion, lørdag 9, juli, kl. 15:00. (Foto: ØB)
Da kom "smellen" for jentene våre. Det var en forferdelig dårlig start med 0 – 2 etter 5 min, Etter hvert ble det ganske stygge sifre som først stoppet på 0 - 5. Men det skal sies at vi møtte et meget godt LSK lag.(Foto: ØB)
Kolbotn avslutter en tøff uke med kamp borte mot LSK. Laget har vist at ingen oppgave er for stor for oss i år. Vi ser frem til kampen selv om det har vært en ulik oppkjøring til kampen for lagene. Vi er sikre på at jentene levere en god prestasjon, så teller vi opp etter 90 min.(Foto; ØB)
Kolbotn har ikke bare en men to jubilanter denne uken! De vi snakker om har begge et stort antall Toppseriekamper for Kolbotn noe som vi ønsker å markere foran hjemmepublikumet. Det skjer i den siste kampen før ferien mot Røa 9.juli på Sofiemyr. (Foto: ØB)
3. runde kampen i NM mot Klepp gikk til ekstraomganger. Her scoret Kolbotn 2 ganger og resultatet ble 3 – 1. Kolbotn radet opp sjanser under ordinær spilletid og burde avgjort kampen før ekstraomgangene (Foto: ØB)
NFF har tatt ut spillerne som skal representere Norge under årets J19 EM i Slovakia. Kolbotns Ingrid Rokke Elvebakken er en av de utvalgte. (Foto: ØB)
Det tette programmet for Kolbotn fortsetter. Onsdag er det klart for 3. runde i NM, hvor våre jenter skal opp mot Klepp!
Kolbotn hadde besøk av Arna-Bjørnar på Sofiemyr søndag og tok sin 5. strake seier i Toppserien, en meget sterkprestasjon av kubben. (Foto: ØB)
Da er vi gjennomført den første halvdelen av Toppserien. Kolbotn jentene har levert varene og ligger før den siste halvdelen på en meget sterk 3. plass. Laget har prestert jevnt og godt, og spesielt mot topplagene har laget vist sitt potensiale.(Foto ØB)
Smil. Latter. Sol. Mål. Samhold. Fotball. Seire. Venner. Klubbfølelse. Arvika cup 2016 kommer til å bli husket lenge.
0 - 5...men Kolbotn spilte borte! Rekruttene våre i 2. div, de vi skal satse på i årene som kommer, fulgte opp A-lagets suksess med en ny seier.
Arvika cup lever opp til forventningene – både sosialt og sportslig.
Kolbotn tok en oppskriftsmessig seier mot Urædd i Porsgrunn, men det tok tid før maskineriet kom i gang (Foto ØB).
Kolbotn setter sitt preg på Arvika denne helgen. Både antallet og resultatene er imponerende!
Det er hektisk aktivitet i Kolbotn for tiden. I mellom alle seriekampene har alle de fire Kolbotn-lagene som er med i OBOS cup, gått videre. Imponerende!
Lørdag skal Kolbotn til Porsgrunn for å møte Urædd. En klassisk topp mot bunn kamp som enkelte ganger gir resultater som ekspertene ikke hadde forventet. Her fra vinterens treningskamp, Ina Gausdal mot Melissa Wiik (Foto: ØB)
Kolbotn spilte en meget god kamp mot Stabæk i toppoppgjøret på Sofiemyr og tok en fortjent seier. Dermed tetter det seg til i toppen av tabellen. (Foto: ØB)
Lørdag 11/6 kl. 15:00 spiller Kolbotn mot Stabæk hjemme på Sofiemyr (Foto: ØB)
Rekruttene dro i land en ny seier i 2.div. Kolbotn vant hele 7 - 0 mot Fjellhamar i mandagens 2. div kamp (Foto: ØB)
Første runde i Telenor cup NM J19 er nesten ferdigspilt. Resultatene tyder på at jentefotballen står sterkt i Oslo fotballkrets.
Seriespillet i ungdomsfotballen er godt i gang. Redaksjonen har tatt en titt på hvordan Kolbotn-lagene i ungdomsfotballen har gjort det så langt – og det er ikke dårlig!
I regi av NFF har Østfold fotballkrets ansvaret for et eget jentefotball prosjekt. I forbindelse med EM kvalifiseringen mot Østerrike arrangerte prosjektet og NFFs Øyvind Strøm en jentesamling på Ullevål. (Foto: NFF)
Marit Bratberg Lund har slitt med en litt ubestemmelig skade den siste tiden. Nå er diagnosen stilt og det viser se at det er et tretthetsbrudd i leggen (Foto: ØB)
Jentene våre vant komfortabelt mot Askim i 1.runde av NM J19 Telenor Cup etter en solid 3 - 0 seier.
Kolbotn vant en sterk og fortjent seier mot Røa på Røa kunstgress lørdag. Laget fremstod med en sikkerhet og selvtillit som på nivå med det de viste i de tidlige kampene i våres og med 2-1 så holder nå Kolbotn følge i toppen av tabellen.
Lørdag 28, mai skal vi møte Røa på Røa kunstgress, en tøff kamp for jentene våre. Kampen starter kl. 15:00, her fra fjorårets oppgjør (Foto: ØB)
Juniorlaget til Kolbotn stormer frem. Torsdag vant Kolbotn hele 13-2 mot ØHIL, og søndag venter Askim i NM.
Onsdag ble en gledens dag for Kolbotn. Da ble det klart at for andre år på rad er en vaskeekte Kolbotn-jente tatt ut til Statoils talentleir. (foto: Østlandets Blad)
Kolbotn gikk videre til 3.runde i NM etter 1 – 0 over ØHIL. Dette ble på mange måter Kolbotns kamp mot «treverket». Vi noterte i alle fall 6- 7 treff i både stolpene og i tverrliggeren, så seieren kunne vært adskillig større, men vi er videre (Foto; ØB)
Kolbotn møter Øvrevoll/Hosle i NM onsdag kl 18:30 på DnB Arena på Hosle, (Foto: ØHIL)
Da var vi tilbake igjen - seier mot Medkila - 2 – 0, som var for lite ut fra det vi skapte av sjanser, men hvem bryr seg om det, poengene var viktigst i dag.
Jentedagen er en årelang tradisjon i Kolbotn, men aldri har oppmøtet vært bedre enn årets.
Søndag kl. 13:00 står Harstad laget Medkila på den andre siden klare for kamp.
Sofiemyr stadion søndag 22/5 kl. 13:00
Det ble ingen stor opplevelse for våre fotballjenter på fotballens nasjonaldag 16.mai.
Da er det klart for vårens andre tur til Bergen, denne gangen til og mot Sandviken.
Det ble tap mot Vålerenga i dagens utsatte kamp. Det var lite som stemte og publikum fikk dessverre servert en meget dårlig Toppseriekamp.
Endelig etter en utsettelse, er vi klare for duellen mellom fjorårets Kolbotn trenere, Cecilie Berg Hansen og David Brocken, Kolbotn mot Vålerenga.
Kolbotn skal til Øvrevoll/Hosle for å spille NM 2.runde. Kampen spilles på DNB Arena Hosle, 25. mai kl. 18:45.
Det ble seier og 3 poeng mot Trondheims Ørn.
Lørdagens oppgjør på Sofiemyr stadion får en helt spesiell ramme. Vår partner og sponsor USBL bidrar med et helt spesielt opplegg, og kampen blir direktesendt på NRK 1.
Tirsdag kveld kom årets første tap for Kolbotn 2 og Tonje Pedersen (arkivfoto)
Nå kan jentelaget ditt vinne kr. 5000 til lagskassen!
Kampen mellom Kolbotn og Vålerenga ble utsatt grunnet for mye regn.
Juniorlaget var i sving torsdag kveld. Som så ofte før endte det med solid seier til Kolbotn.
Rachael Axon og Kolbotn får en tøff kamp mot Vålerenga.
Camilla Huseby er blant spillerne som representerer Norge i EM J17 i Hviterussland