Alle poengene ble igjen på Grorud, når Åsane var på besøk!

Mange pekte på det som en skjebnekamp.. og gikk seirende ut av den! - Foto: Marius K. Eriksen

Åsane hjemme, en kamp som bare kunne gi 3 poeng, men alikevell tre poeng som er ganske viktige! Etter Rosenborg borte og midtukekamp borte mot Molde var vi spente på hvordan denne kampen ville utarte seg.

Det var gjestene som startet friskest, og etter 14 minutter kommer Katarina Dybvik Sunde alene med Selma Panengstuen. Vår eminente sisteskanse redder mesterlig. Kampen bølger ganske mye frem og tilbake, og begge lag er i nærheten av å skape sjanser, men det blir mye nesten for begge lag. Fem minutter før pause får Andrine Mo avslutte fra kort hold etter litt "klabb og babb", men Mille Helland Flø får blokkert avslutningen! Dermed går lagene til pause med 0-0, etter en omgang hvor vi totalt sett var både heldige og dyktige som ikke slipper inn mål.

Vi gikk inn i kampen med en tøff uke bak oss, med to lange bortekamper og to tap. Vi klarer å mobiliserer å samle oss til denne kampen! At det kom til å bli tight var vi klar over, men det viser hva denne gjengen har inn ved å klare å ri det i land. Tre veldig deilige poeng,

— Vetle Vangstuen

Pausen blir brukt på å rett opp på et par viktige ting, og vi kommer ut i andre omgang med en bedre defensiv kontroll. 9 minutter ut i omgangen kommer vi rundt på kanten med Marie Moen Preus, som finner Johanne Fridlund foran mål. Preus - Fridlund har vært en god oppskrift tidligere, og også denne gangen fungerer det bra! Dermed går vi opp i 1-0 ledelse, og får en god start på omgangen. Åsane tar over ballbesittelsen, uten at de klarer å skape så mye annet enn en del innlegg som Panengstuen plukker.
Mot slutten av kampen blir vi liggende ganske lavt, men kommer på noen gode overgangsmuligheter som vi fort kunne klart å skape mer ut ifra.. vi står av den lille stormen som kommer, og kriger inn 3 viktige poeng!

Kampfakta:

Kolbotn - Åsane: 1-0 (0-0)

Lagoppstilling:

S. Panengstuen, C. Osnes-Ringen, E. Braut Brunes, M. Helland Flø, J. Bækkelund, T. Mikkelsen (C. Larsen 55´), C. Wik Alfredsen (L. Malloul 86´), T. Henriksen (S. Gamst 59´), E. Hegg, J. Fridlund, M. Moen Preus

Målscorer:
54´Johanne Fridlund

Gult Kort:
90´Koorush Ansari (trener)