Årets første hjemmekamp

Foto: Knut Stenseth

Sist oppdatert: 04. jun 2021 Skrevet av: My Haugland Sørsdahl

 

– Vi har lyst til å ta poeng i helgen

 

Etter to serierunder står Kolbotn foreløpig med null poeng i årets Toppserie. Det endte med et knepent 1-0 tap mot Sandviken i Bergen og et 3-0 tap mot RBK forrige helg.

Hovedtrener Aleksander Olsen er ikke fornøyd med to tap, men ser muligheter til å bygge videre på det vi har sett i de første kampene.

– Vi har møtt to virkelig gode norske lag som kommer til å kjempe om gullet. Vi er delvis fornøyd med noen faser vi har fokus hatt på i de snaut 4 ukene vi har vært igang – etter en 8 ukers lock down. Vi klarte ikke å være så tette som vi ønsker i Trondheim mot et meget godt RBK lag, men det er noe vi har sett litt på denne uken. Vi er aldri fornøyd når vi ikke vinner kamper, men sett i lys av totalen, kan vi bygge videre på dette.

Lørdag er det duket for årets første hjemmekamp. Kolbotn tar imot Vålerenga kl 15.00 på Sofiemyr Stadion.

Aleksander ønsker å se et energisk lag og håper årets første mål kommer i helgen.

– Mot Vålerenga ønsker vi å se et lag som fortsatt er energisk, hardt arbeidende og hardt pressende, men som samtidig skal evne å skape utfordringer for Vålerenga. Vi ønsker å utvikle eget angrepsspill, og vi skal gjøre alt vi kan for å åpne målkontoen under årets første hjemmekamp.

Den nybakte toppseriedebutanten, Selma Pettersen, har troen på poeng mot Vålerenga i helgen.

– Vi har lyst til å ta poeng til helgen. Det begynner å se bedre ut nå, etter en litt tøffere oppkjøring. Når ting setter seg, tror jeg det blir veldig bra.

Kampen starter kl 15.00 og streames på direktesport.no