Brann ble noen numre for store på Grorud

Vi kom godt i gang mot Brann på mandag, men utover kampen ble gjestene noen hakk bedre enn oss. Foto: Marius K. Eriksen

Kampen startet veldig godt for vår del, og etter bare 3 minutter får vi et veldig gunstig brudd. Eline Hegg kommer alene med Aurora Mikalsen i Brann målet, som redder. Bare noen minutter senere setter bortelaget 1-0, etter svakt boksspill av hjemmelaget. En tidlig kalddusj var ikke nok til å velte Kolbotn-gjengen, og etter 14 minutter presser Johanne Fridlund inn utligningen, etter å ha blokkert en klarering fra Norges landslagskeeper. Vi fortsetter å presse på, og det går bare 8 minutter til før ledelsen er et faktum. Eline Hegg spilles fint frem av Fridlund, og fra 23 meter setter hun kontakt inn 2-1 scoringen! Vi klarer lenge å holde ut, selv med et markant Brann trykk. Mot slutten av omgangen får alikevell gjestene satt inn to kjappe, men enkle mål, og vi går til pause med 2-3 på resultattavla.

I felt the result did not completely tell the story of the game. I believe we did an ok first half but got punished by a mixture of their quality and isolated mistakes. The second we didn’t get going and again felt we suffered with conceding when we did. I think the game was a good reference for us and allows us to learn a lot from it.

— Luke Torjussen

Andreomgangen starter tungt for vår del, og etter bare 48 minutter setter Anna Aahjem inn 2-4 til de røde fra Bergen. Bare 8 minutter senere øker de til 2-5, og luften går litt ut av Kolbotn-ballongen. Vi gjør noen bytter, og både Sigrid Gamst og toppseriedebutant Anna Bure Pettersen kommer inn. Videre i omgangen fortsetter Brann og styre banespillet, og de går fortjent opp i 2-6 etter e70 spilte minutter. Det blir også kampens sluttresultat, og vi gratulerer Brann med 3 poeng.

Vi ønsker å gratulerer Anna Bure Pettersen med sin toppseriedebut! Samtidig bretter vi opp ermene, og jobber på mot ny kamp, borte mot Lyn på lørdag.

Kampfakta:

Kolbotn - Brann: 2-6 (2-3)

Lagoppstilling:

S. Pangstuen, C. Osnes-Ringen, E. Braut Brunes, M. Helland Flø, T. Mikkelsen (A. Bure Pettersen 67´), C. Wik Alfredsen , T. Henriksen (J. Lefdal 83´), L. Malloul (S. Gamst 62´), E. Hegg, J. Fridlund (A. Lia 83´), C. Larsen (N. Tahirukaj 83´)

Målscorer:
7´Karoline Haugland (Brann)
15´Johanne Fridlund
23´Eline Hegg
40´Joanna Renmark (Brann)
43´Rakel Engesvik (Brann)
49´Anna Aahjem (Brann)
57´Joanna Renmark (Brann)