Carina har signert ny kontrakt!

Vår unge midtbanedirigent har signert ny kontrakt, og blir med oss inn i neste sesong! Foto: Marius K. Eriksen

Carina er opprinnelig Røa jente, og spilte aldersbestemt fotball hos de røde på Oslo vest frem til slutten av 2019. Da tok hun turen ut til Bærum, og ble Stabækspiller. De første to årene hos de blå ble preget av coronatider, og det ble lite kamper. 2021 skulle bli året hvor midtbanespilleren skulle kjenne på sine første seniorkamper, når hun fikk tre rekruttkamper for Stabæk. 

A lagsdebuten kom aldri i Bærumsklubben, og Carina ble hentet til oss i Kolbotn i starten av 2022 sesongen! Her fikk Carina sitt store gjennombrudd, og tegnet seg for 11 toppseriekamper, samt mange rekruttkamper for oss. Det var tydelig at det var en spennende spiller vi hadde fått tak i, noe utviklingen hennes skulle bevise. Selv om 2022 sesongen endte i nedrykk, var Carina sine kvaliteter tydelige. 2023 sesongen skulle gi Carina en enda viktigere rolle for et opprykksjagende Kolbotn mannskap. 20 kamper i 1. divisjon, og en veldig viktig brikke for at laget klarte å sikre seg opprykket på første forsøk. 

Vi er veldig glade for at Carina har signert ny kontrakt! Nå er hun hos oss ut tiden sin på WANG toppidrett, noe som vil gi oss en fantastisk muligheten til å forme og utvikle henne videre. Vi gleder oss til fortsettelsen!

— Vetle Vangstuen

Denne sesongen har hun fortsatt å gjøre midtbaneplassen til sin egen, og har spilt seg mer og mer inn i form igjen, etter en liten skade på slutten av forrige sesong. 
Carina står altså med 42 A lagskamper for Kolbotn, i en alder av 17 år. Det er imponerende!

Hun har også på veien spilt 22 obligatoriske landskamper for ulike aldersbestemte landslag, fra J15 og opp til J19. 

Vi er veldig glade for at vi kan ha med oss Carina videre, og gleder oss til å jobbe med henne i tiden fremover.

Annonse fra Toppserien: