Christina Osnes-Ringen er permanent Kolbotn-spiller!

Det er en dårlig bevart hemmelighet, men nå er Christina Osens-Ringen permanent Kolbotn-spiller!

Christina Osnes-Ringen (20) kom til oss på lån fra Røa før 2023 sesongen, og var en viktig bidragsyter for å sikre opprykket i fjor. 25 A lagskamper ble det i fjorårssesongen, og vi er veldig glade for at vi kan ha med oss Christina inn i Toppseriecomebacket.

Christina startet sine fotballdager i Korsvoll, og gikk videre til Lyn når hun skulle tre inn i ungdomsfotballen. Der var hun en del av Lynakademiet, og gikk fra yngre alderbestemte lag og opp til rekrutttlaget. Fra sesongen 2020 har hun vært en del av A-laget til Lyn, hvor hun fikk sin Toppseriedebut mot Klepp i 2021. Året etter tok karrieren et nytt steg, når hun ble klar for Røa. Der fikk hun 19 Toppseriekamper og en cupkamp i 2022, før hun tok turen til oss i Kolbotn før fjorårssesongen. 

Christina var viktig for oss i fjor, og det var viktig for oss å få med oss henne inn i denne sesongen. Hun bidrar til kontinuitet i gruppa, og har en fysikk som er veldig spennende! Vi er veldig glade for å ha med oss Christina videre, og gleder oss til å se mer av henne denne sesongen!

— Vetle Vangstuen

Christina gikk Wang Toppidrett i Oslo, og har vært fast inventar på kretslag og talentleirer. Hun står også bokført med sju J16 landskamper.

Etter et vellykket låneopphold i fjor, er hun nå endelig permanent Kolbotn spiller. Vi ønsker Christina velkommen!

Annonse fra Toppserien: