Cupeventyret stoppet borte mot Molde

Rosenes by ga oss regn og cup-exit, når Molde ble for sterke. Foto: Jon Forberg

Gårsdagens cupkamp ble ikke helt som ønsket. Regnværet hadde meldt sin ankomst på Reknesbanen, som ble dagens arena grunnet skifte av kunstgress på Aker Stadion.

Kampen startet litt ubesluttsomt for vår del, og hjemmelaget fikk et tidlig initiativ i kampen. Etter at serielederen i andredivisjon fikk løpt litt fra seg de første minuttene, samt noen justeringer fikk vi mer og mer kontroll på kampen. Vi skaper noen halvfarligheter, uten å sette tidligere Vålerenga keeper Klara Sporsem i MFK målet på de største prøvene.

Andre omgangen ble preget av at vi spiller hjemmelaget ganske lavt, og kommer til mer og mer småsjanser utover omgangen. Ingen av de blir av det aller skarpeste slaget, og målene lar vente på seg. Vi gjør noen bytter, og fortsetter å styre mye av det som skjer på Træff sin hjemmebane, men 0-0 blir resultatet etter full tid.

Mange av våre yngre jenter fikk muligheten til å starte, mot kanskje norges beste andredivisjonslag. Vi hadde en klar ambisjon om å gå videre, men råskapen på siste tredjedel manglet litt i dag.. Det er tidvis gode tendenser i banespillet, noe vi tar med oss videre og fokuserer på resten av Toppseriesesongen 2024!

— Vetle Vangstuen

Ekstraomganger er alltid en mental prøvelse, og ut ifra banespillet så var det også her vi som styrte ganske mye av det som skjedde. 9 min ut i første ekstraomgang kommer Ida Warvik fri bak i feltet, og setter inn ledelsen for Molde. Vi presser på, og har flere gode muligheter til å utligne, uten hell. Sluttresultatet blir derfor 1-0 til hjemmelaget, og årets cupreise er over! Det betyr bare en ting, fult fokus på resten av Toppserien!!

Vi ønsker å gratulerer Linea Kessler-Hansen, med sin A-lagsdebut! 15 åringen fra Ski har til daglig sin hverdag med U19 laget vårt-

Vi ønsker også å gratulerer Sigrid Gamst og Amalie Lia med sin første start, i obligatorisk kamp for A laget.

Kampfakta:

Molde - Kolbotn: 0-0 (0-0) 1-0 e.e.o

Lagoppstilling:

T. Bengtsson-Stenseth, E. Braut Brunes (T. Henriksen 81´), C. Osnes-Ringen (J. Bækkelund 61´), E. Niss, C. Wik Alfredsen (E. Hegg 61´), T. Mikkelsen, A. Lia, L. Malloul, S. Gamst, C. Larsen, L. Haugen (L. Kessler-Hansen 115´)

Målscorer:
99´Ida Heggem Warvik (Molde)

Gult Kort:
103´ Emma Sæther (Molde)
111 Hilde Bjågstad (Molde)
113´Andrine Endestad (Molde)
117´Eivor Ulvund (Molde)