En etterlengtet seier!

Foto: Marius K. Eriksen

Sist oppdatert: 01. jul 2021 Skrevet av: My Haugland Sørsdahl

 

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Nathalie Jørgensen sitt aller første Toppseriemål sørger for sesongens første seier.

Det ble en jevn kamp på Sofiemyr onsdag, kveld der det sto 0-0 frem til det 76. spilleminuttet. Da tok Nathalie Jørgensen saken i egne hender og klinte til fra rett utenfor 16-meteren. Ballen traff nettmaskene og sender oss i ledelsen.

Resten av kampen ble vi liggende å forsvare en 1-0 ledelse som vi til slutt dro i land.

Hovedtrener Aleksander Olsen er lettet over poeng og har følgende å si om kampen.

– Fotballen er merkelig. Dette var ingen kanonkamp fra vår side, men idag tar vi poeng. Andre kamper har vi vært betydelig bedre, men ikke fått uttelling. Uansett, dette var en arbeidsseier, og en viktig sådan. Det er korte avstander på tabellen, og et par seiere gir store utslag. Vi er utrolig glade for seieren igår, og det viser at så lenge vi holder tett bakover, vil det bli mye poeng fremover.

Onsdagens kamp var den andre på bare fem dager, og en ny tøff match mot Lyn venter nå på lørdag. Et tett kampprogram krever mer av hele troppen, og Aleksander er fornøyd gårsdagens innbyttere.

– Vi er inne i en tøff kampperiode der vi trenger å bruke hele troppen. En stor honnør til de som kom inn i går og hjalp laget med ny energi. Nå henger vi på, og målet fremover er å klatre på tabellen gjennom hardt arbeid, god organisering og masse stolthet.

Allerede lørdag møter vi Lyn på Kringsjå kl 15:00. Kampen streames på direktesport.no

Høydepunkter: