Endelig kom årets første trepoenger!

Etter flere serierunder med marginer imot, ble det endelig stang inn i lørdagens kamp mot Arna-Bjørnar!

Tapet i sluttminuttene mot Rosenborg bla kjapt lagt bak oss, og vi fikk gjennomført en veldig god treningsuke inn mot kampen! Stemningen var god, og følelsen av at vi skulle ut og ta årets første poeng var tilstede.

Kampen startet godt for vår del, og det skulle ikke gå mer enn to minutter før vi får vårt første skudd på mål. Den første perioden i kampen styrer vi mye av banespillet, og skaper flere gode avslutningsmuligheter. 19 minutter ut i kampen skal vi endelig få den første scoringen, når Eline Hegg finner Johanne Fridlund på kanten av sekstenmeteren. Fridlund skjærer inn, og curler ballen vakkert i mål.

Det skulle alikevell ikke gå mange minuttene før bortelaget fra Bergen fikk sin utligning. Etter litt klabb og babb på en corner, styrer Tora Ose ballen i mål. 1-1 på resultattavla etter 23 minutter, til tross for at vi hadde store deler av banespillet.

Bare utligningen står bare i noen minutter, når Mille Helland Flø finner Celine Larsen i bakrom, og Kolbotn-jenta gjør ingen feil alene med Hanne Larsen, og setter kontant inn 2-1 scoringen. Rett før pause økter Marie Moen Preus til 3-1, og vi går inn til pause med en tomålsledelse.

An important win and good performance for us. We dominated the first half and created lots of chances. The second half we also started very well and overall we had total control of this game. Positive to score four goals with four different goal scorers and now going forward we have to build on this and keep improving.

— Luke Torjussen

Andreomgangen startet som den første, hvor vi styrer kampbildet. Drøyt ti minutter inn i omgangen bryter Thea Mikkelsen ballen på egen halvdel, kjører et 50 meters soloraid før hun lekkert chipper ballen i krysset, bak en sjanseløs sisteskanse i Arna-Bjørnar målet. Den siste halvtimen blir litt rotete, hvor begge lag skaper gode muligheter. Flere scoringer blir det alikevell ikke, og vi tar med oss en 4-1 seier og årets første trepoenger!

Dette ble en fin dag for mange! Vi ønsker å gratulerer Ebba Niss og Josefine Thorsnes-Lefdal med sine Toppserie debuter!
Celine Larsen, Marie Moen Preus og Thea Mikkelsen scoret også sine første Toppserie-mål.

Kampfakta:

Kolbotn - Arna-Bjørnar: 4-1 (3-1)

Lagoppstilling:

S. Pangstuen, C. Osnes-Ringen (E. Niss 85´), E. Braut Brunes, M. Helland Flø, T. Mikkelsen (J. Lefdal 85´), C. Wik Alfredsen (S. Gamst 78´), T. Henriksen, E. Hegg, J. Fridlund, C. Larsen (L. Malloul 69´), M. Moen Preus (L. Haugen 85´)

Målscorer:
20´ Johanne Fridlund
24´ Tora Ose (Arna-Bjørnar)
28´ Celine Larsen
45´ Marie Moen Preus