Et poeng, etter en jevn og tett kamp mot Lyn

Sola varmet, og det ble til tider hett i duellspillet i lørdagens oppgjør mot Lyn.

Lørdag fikk vi besøk av laget fra Oslos beste vestkant, til et skikkelig Oslo-derby på Grorud! En kamp som begge lag hadde ambisjoner om å vinne, noe som preget kampen i perioder.

Vi fikk tidlig et initiativ i kampen, og etter bare 7 minutter går vi opp i ledelsen, med en god avslutning av Marie Moen Preus. Vi holder trykket oppe, men etter det første kvarteret tar bortelaget over taktpinnene, og vi blir spilt veldig lave. Lyn kommer ikke til de største sjansene, men vi sliter med å ta vare på ball og blir løpende mye defensivt.

Mot slutten av omgangen, drar vi på oss et brudd midt i banen. vi ligger i balanse, men Lyn klarer å brodere seg gjennom oss og setter inn utligningen. Frustrerende avslutning på omgangen, og vi går til pause med 1-1

Andre omgang starter bra for vår del, og vi får mer kontroll på kampen enn vi hadde i første omgang. Det blir en kamp hvor vi styrer mye av spillet, men sliter med å skape de største sjansene. Etter 63 minutter får laget fra Kringsjå straffe, som Jenny Røsholm Olsen setter sikkert.

Vi fortsetter å dominere banespillet, og etter 76 minutter får vi kampens andre tomålsscorer, når Marie Moen Preus hamrer inn 2-2 scoringen, utagbart for Kirvil Odden i Lyn målet.
Flere mål blir det ikke, og begge lag tar med seg et poeng hjem fra Grorud.

Kampfakta:

Kolbotn - Lyn: 2-2 (1-1)

Lagoppstilling:

S. Pangstuen, C. Osnes-Ringen, E. Braut Brunes, M. Helland Flø, T. Mikkelsen, C. Wik Alfredsen (L. Malloul 89´), T. Henriksen, E. Hegg, J. Fridlund, C. Larsen, M. Moen Preus

Målscorer:
8´ Marie Moen Preus
43´ Jenny Røsholm Olsen (Lyn)
64´ Jenny Røsholm Olsen (Lyn)
77´ Marie Moen Preus

Gult Kort:
25´ Christina Osnes-Ringen