Før kampen: Åsane i 12 serierunde

Alt fokus er på seriespillet, når Åsane kommer på besøk til Grorud på lørdag! Foto: Marius K. Eriksen

På lørdag tar Åsane turen fra Bergen til norges hovedstad og bydel Grorud! En kamp mellom to lag som spilte 1-1 for en måned siden, og som ønsker å gjøre alt de kan for å sitte igjen med alle tre denne gangen.

Før denne sesongen ble tidligere sportssjef Øyvind Tjelde Haga ansatt som hovedtrener, og overtok etter mangeårig suksesstrener Eirik Fjeldstad. På spillersiden forsvant Tuva Michelsen til Brann og Madelen Holme til SV Meppen, mens Marina Heggernes Jensen tok den korte turen fra Fyllingsdalen til Åsane. Bare et par dager før vi møtte de sist, kom også Karoline Svanes inn fra nedrykkstruede ØHIL, og siden den tid har det ikke skjedd stort på spillersiden.

Vi gleder oss til å komme hjem og spille kamp på Grorud igjen! Åsane kommer til å gi oss en spennende utfordring, som vi har veldig trua på at vi skal klare å mestre. Vi går for tre poeng, og håper folk kommer og støtter oss på lørdag kl 13!!

— Vetle Vangstuen

Resultatene den siste tiden har vært varierende, selv om laget kommer fra en 1-1 kamp mot Arna-Bjørnar, og en 6-0 seier mot Sogndal i cupen. Før det kom det et 4-1 tap mot Vålerenga og et 3-2 tap på Nadderud mot Stabæk, en kamp som ble preget av både gule og røde kort, samt et sent vinnermål fra Bærumsklubben.

Tabellen på sin side har ikke endret seg så mye siden vi møtte de for nøyaktig en måned siden. De har plukket et poeng, mens vi har plukket tre. Vi har klart å fange dobbelt så mye poeng som de oransje fra Bergen, og helgens motstander ligger plassen bak oss på tabellen. 

 

 

Kampen spilles på Grorud, lørdag kl 13:00. 
Frykter du regn og dårlig vær? Vi friste med god stemning, underholdene fotball og tak over tribunen!
Billetter til kampen kan kjøpes her: Billetter: Kolbotn - Åsane

Har du ikke mulighet til å komme, sendes kampen her: TV 2 Play: Kolbotn - Åsane

Annonse fra Toppserien: