Før kampen: Lyn i 10. serierunde

33% av sesongen er ferdigspilt, og vi skal i gang med å møte lagene en gang til. Først ut er Lyn på Kringsjå

Foto: Marius Konrad Eriksen 

Det er ikke bare kampene som kommer tett, men også oppgjørene mot de samme lagene. Første tredjedel av sesongen er ferdig, og vi skal igjen møte Lyn! 

Lyn sto på motsatt banehalvdel så sent som 11 mai, og endte 2-2 på Grorud. Nå har Lyn slått tabelljumbo Arna-Bjørnar 1-0 på hjemmebane, samt vunnet 2-1 i "slaget om Oslo vest" på Røabanen. 

Les artikkelen før kampen mot Lyn sist, her: Før kampen mot Lyn i 7. serierunde

We travel to Kringsjå with the intention to fight for points and deliver a solid performance. We know it will be another tough test but we will give our all to come away with a win. We have to aim to have the ball for long periods and be efficient in front of goal. I’m sure it will be a competitive game and an exciting spectacle

— Luke Torjussen

Vi på vår side har spilt 1-1 mot Åsane på bortebane, og tapt 6-2 mot Brann. To periodevis gode prestasjoner, hvor vi kanskje hadde fortjent litt andre resultater. Men spilt er spilt, og etter noen gode treninger har vi ladet batteriene og er klare for å angripe Lyn på lørdag.

På skadefronten er det gledelig å se at Joanna Bækkelund er tilbake fra skaden, som har holdt henne ute de siste månedene. Hun er tilgjengelig for spill igjen, noe vi er veldig glade for, både på og utenfor banen!

Kampen spilles på lørdag, 15:00 på Kringsjå. 
Billetter til kampen kjøpes her: Billetter: Lyn - Kolbotn

Annonse fra Toppserien: