Før kampen: Molde i 2. runde NM

Vi tar turen til Romsdalen, for å gjeste vakre Molde by i morgen. Foto: Foto: Thomas Brekke Sæteren - Fotball.no

2. runde av NM kvinner er i gang og vi møter Molde FK på Reknesbanen, grunnet vedlikehold av dekket på Aker Stadion. Vi kommer fra en av sesongens svakeste kamper mot i Trondheim sugne på å slå tilbake. Det kommer mange viktige kamper ut vårsesongen, og vi er fast bestemt på å ta til oss all læring fra helgen og allerede på onsdag få vist en mer representativ prestasjon av lagets store potensiale.

En spennende kamp mot et nytt bekjentskap. Molde har levert en god sesong så langt, og vi gleder oss til utfordringen. Cupen er alltid spennende, og vi gleder oss til kamp!

— Vetle Vangstuen

Molde Kvinner har i likhet med Kolbotn et ungt og lovende lag med stort potensial. Ledet av danske tidligere Vålerenga Damer trener Jack Majgaard møter vi tabelltoppen i sin avdeling i 2. divisjon. Et lag med god kontinuitet, og som består av en rekke spiller med erfaring fra høyere nivå. I tillegg har de hentet inn forsterkninger fra fra Brann, Vålerenga Damer, Arna Bjørnar, Øhil og Sverige før denne sesongen. Det er ingen enkel oppgave vi har foran oss, men vi tar utfordringen på strak arm og gleder oss til NM spill foran de eksotiske Romsdalsfjellene.

Kampen spilles i morgen, 13:00 på Reknesbanen. Så vidt oss bekjent blir ikke kampen streamet..

Annonse fra Toppserien: