Før kampen: Røa i 13. serierunde

Vi er inne i 13 serierunde, og det har skjedd mye etter at vi møtte Røa til snøballkrig og seriestart i midten av mars

Seriestarten, som ble flyttet et døgn grunnet snø og fryktelig vær i Oslo endte i 4-2 seier til de røde. Vi har akklimatisert oss til Toppserien, og har kommet et godt stykke på de månedene vi har lagt bak oss. Ikke fordi seriestarten var noe overkjøring, og etter både spill, sjanser og XG utregning hadde vi fortjent litt mer enn vi fikk ut av den kampen. 

Etter satte Røa i gang et aldri så lite seierstog, og vant både 1-0 hjemme mot LSK og 0-1 borte mot Åsane. Mot Vålerenga i 4. runde skulle det ta slutt, når laget gikk på en 2-0 smell på hjemmebane i Oslo-derbyet. 

Vi føler at forrige kamp endte med et resultat som ikke gjenspeilet kampen. Nå er det vår jobb å snu på dette, og ta revansje. Det som bor i dette laget er spennende, og vi har veldig trua på at vi skal få ut alt på lørdag!

— Vetle Vangstuen

Poengfangsten etter dette har vært varierende, med både 4-0 seier mot Arna-Bjørnar og 1-2 tap hjemme mot Lyn. De knuste Hamkam 5-1 i cupen, tett etterfulgt av en 0-1 seier borte mot tabeljumbo Arna-Bjørnar. 

Nå venter en spennende test for våre jenter, når vi tar turen til ærverdige Røa kunstgress på lørdag.

Vil du se hva Røa skriver om kampen, og hva slags plass på tabellen de spekulerer i å kunne ha etter 13 serierunder? Ta en titt her: Røa: Vi KAN være på 4 plass etter 13 serierunder!

 

 

Kampen spilles på Røa kunstgress, lørdag kl 13:00
Billetter til kampen kan du få kjøpt Her! 
Har du ikke muligheten til å komme til Oslo vest på lørdag, kan du se kampen her: TV 2 Play: Røa - Kolbotn

Annonse fra Toppserien: