Før kampen: Rosenborg i 11. serierunde

Toppserietoget skal endelig rulle videre, og etter en helg uten kamp er vi klare for å reise til bartebyen for å møte Rosenborg.

Det er ikke mer enn en og en halv måned siden vi møtte Rosenborg sist, men siden den tid har det skjedd ting i begge klubber.

Vi på vår side har tatt alle våre 8 poeng i den perioden, mens hjemmelaget på Koteng står med 15 poeng siden sist vi møttes, og ligger nå sammen med Vålerenga på toppen av tabellen. 
Kampen i april endte med en 1-0 seier til Rosenborg, etter scoring i det 86 minutt. Og det er nettopp ettmålsseiere som har vært trøndernes store trend denne sesongen. Ser vi bort ifra 3-0 mot Arne-Bjørnar i serieåpningen, har samtlige 8 seire kommet med kun et måls margin. Så nå blir det spennende å se om vi kan klare å knekke koden, som gjør at man holder i samfulle 90 minutter?

Vi gleder oss til å komme på besøk, på et fullsatt Koteng! Det blir herlige rammer rundt kampen, også skal vi gjøre alt vi kan for å bidra til en god match ute på kunstgresset. Det blir en tøff test, men vi gleder oss!

— Vetle Vangstuen

På spillersiden har det også skjedd litt forskjellig. Kaptein Mali Næss dro på seg korsbåndskade mot LSK for et par runder siden, og ny-signeringen Hanna Dahl har vært utilgjengelig de siste to rundene, av ukjent grunn. For oss er nyhetene litt bedre.. Joanna Bækkelund er tilbake fra skade, og fikk sine første minutter mot Lyn forrige runde. Ellers så er Josefine Lefdal utilgjengelig til lørdagens kamp. 

Kampen mot Rosenborg er årets "Like muligheter-kamp" på Koteng. Les mer om kampen her: Rosenborg.no - Kampen for like muligheter

 

Annonse fra Toppserien: