Før kampen: Stabæk i 14. serierunde

På lørdag kommer Stabæk på besøk, når vi jakter to på rad i Groruddalen! / Foto: Kristian Bjerke

Etter 1-0 seieren mot Åsane forrige hjemmekamp, er vi lystne på å forlenge rekken med seire på Grorud. Lørdag tar Stabæk den korte turen fra Bærum til vakre Groruddalen, for en ny serierunde.

Helgens bortelag kommer fra et rykende ferskt cupavansement, når de slo ut 1. divisjonslaget Hønefoss 2-1 på hjemmebane onsdag. I serierundene tidligere har ikke resultatene vært helt på lag med de blaa, etter 0-1 tap mot LSK, 0-0 mot Lyn og 1-0 tap mot Røa. På tabellen står de med 19 poeng, 8 poeng foran oss. Lagets statistikk på bortebane er også intersant lesing, hvor 13 av 17 innslupne mål har kommet borte fra Nadderud. 

Stabæk er alltid en artig utfordring! Vi har lagt bak oss en veldig god og nyttig treningsuke, og fikk gleden av å nyte gratis Nadderud-pølse og cupkamp på onsdag. Vi ser frem til kampen, og gleder oss!

— Vetle Vangstuen

Vi på vår side slipper inn akkurat like mye hjemme og borte, men har et litt høyere målsnitt i riktig ende på "hjemmebane". Det betyr at vi kan se for oss en målrik kamp på lørdag! 

Historisk sett har det også være ganske jevnt i oppgjørene mot Stabæk. Ser vi på de siste 13 seriekampene, står faktisk begge klubbene med 5 seire, og 3 uavgjort! Det er altså mye som tilsier at lørdagens oppgjør blir av det spennende slaget! 

Kampstart er 15:00 på lørdag, og vi håper DU tar turen! 
Billetter til kampen kan kjøpes her: Billetter: Kolbotn - Stabæk

Annonse fra Toppserien: