Gode perioder, uten resultat mot fjorårets seriemester

Selv med gode perioder, ble fjorårets seriemester noen hakk bedre enn oss. Foto: Vegard Grøtt / BILDBYRÅN

Kampen startet litt rufsete, og Vålerenga styrer kampbildet de første minuttene. Etter 4 minutter er vi veldig nære på å presse frem en feil fra hjemmelagets sisteskanse, men Enblom i Vålerenga-målet slipper unna. I perioden etter kommer Vålerenga til noen avslutninger utenfor 16 meteren, men Selma har kontroll på det som kommer.

Etter 29 minutter hvor Vålerenga kontrollerer banespillet, men hvor vi ligger ganske godt i strukturen vår, får de hull på byllen. Og det var ikke hvilket som helst mål.. Etter en avklarering, får Olaug Tvedten stjernetreff på hel volley, og en god kandidat til årets mål var et faktum. Vi henter oss godt inn igjen, og klarer å holde kampbildet kontrollert. Etter 38 minutter får Elise Thorsnes kranglet med seg ballen på vår venstre side, og spiller Olaug Tvedten inn i 16 meteren. Vålerengaspilleren blir felt, og dommer Karoline Marie Jensen dømmer straffe. Elise Thorsnes setter straffen sikkert, og vi går inn til pause med 2-0 til hjemmelaget.

A little bit of stressful start to the game, and its frustrating to concede especially the second goal. I was pleased with the second half until we gave the two goals away. We created so many opportunities away against a top team, and parts of the performance was good. We can really build on that!

— Luke Torjussen

Andreomgangen starter positivt, og vi tar mer kontroll på ballen. Stine Brekken kommer til en god sjanse etter 53 minutter, men avslutningen går i tverrliggeren og over målet. Utover omgangen kommer vi til flere gode overgangsmuligheter, men vi sliter med å omgjøre det til virkelig store målsjanser. I jakten på en scoring mot slutten av omgangen, blir avstandene i laget å bli store. Tilde Lindwall scorer to kjappe i det 88 og 92 minutt, og resultater blir tøffere enn nødvendig..

Vi skaper flere gode sjanser, og tar med oss positive tendenser inn mot neste kamp!

Vi vil også gratulerer Kolbotn-jentene Amalie Lia og Linnea Haugen med sine debuter i Toppserien!

Kampfakta:

Vålerenga - Kolbotn: 4-0 (2-0)

Lagoppstilling:

S. Pangstuen, C. Osnes-Ringen (A. Lia 83´ ), E. Braut Brunes, M. Helland Flø, T. Mikkelsen, C. Wik Alfredsen (L. Malloul 62´ ), T. Henriksen, E. Hegg, J. Fridlund, C. Larsen (I. Haugen 89´ ), M. Moen Preus (S. Gamst 83´ )

Målscorer:
30´ Olaug Tvedten (Vålerenga)
39´ Elise Thorsnes (Vålerenga)
88´ Tilde Lindwall (Vålerenga)
92´ Tilde Lindwall (Vålerenga)

Gult Kort:
38´ Emma Braut Brunes