Knepent tap, når vi gjestet Røa kunstgress

Slusene åpnet seg, og regnet pøste ned når vi gjestet Røa kunstgress på lørdag. / Foto: Erling Løkken

Vi startet kampen bra, og kontrollerte kampen innledningsvis. Røa kommer til et par langskudd, uten at det blir noe veldig farlig ut av det. Et lite kvarter inn i kampen sprekker strukturen opp, og Mina Bell Folland fikk en enkel jobb med å sende hjemmelaget opp i ledelsen med en avslutning fra 5 meter. Omgangen videre blir en stillingskrig, uten noen store farligheter fra noen av lagene.

Akkurat som i Åsanekampen forrige runde får vi justert noen detaljer i pausen, og kommer ut bedre i andre omgang. Det første kvarteret blir fortsatt et scenario hvor ballen sjeldent kommer inn i boksen til noen av lagene. Etter 66 minutter kommer vi til en veldig god sjanse på 7 meter, men skuddet går over mål.. og akkurat når vi følte at vi fikk litt momentum kom scoringen i andre enden. Anya De Courcy kommer fri på kanten, og finner Oline Fuglem inn i boksen. Røa er effektive, og dobler ledelsen.

En frustrerende kamp, hvor vi føler at vi kunne tatt med oss noe. Vi spiller oss inn i kampen etter pausen, uten at vi skaper nok store sjanser. Vi jobber på videre, og skal ta tre poeng mot Stabæk på lørdag!

— Vetle Vangstuen

Denne gangen skulle det ikke går lang tid før vi klarte å slå tilbake. Vi bryter ball midt på banen, og en tidligere Kåffa jente finner en annen tidligere Kåffa jente, og Marie Moen Preus chipper inn reduseringen på vakkert vis! Mot slutten klarer vi å skape et lite trykk på hjemmelaget, uten at det resulterer i mange nok store sjanser. Dermed blir stillingen 2-1 til Røa, og vi reiser hjem med et knepent tap..

Det som er gledelig i fotball, er at det ofte kommer nye sjanser ganske kjapt! Allerede lørdag kommer Stabæk på besøk til Grorud, og vi håper du tar turen for å støtte oss kl 15:00.

Kampfakta:

Røa - Kolbotn: 2-1 (1-0)

Lagoppstilling:

S. Panengstuen, E. Braut Brunes, M. Helland Flø, J. Bækkelund, T. Mikkelsen, C. Wik Alfredsen, S. Gamst (T. Henriksen 78´), E. Hegg, J. Fridlund, M. Moen Preus, C. Larsen (A. Lia 78´)

Målscorer:
15´Mina Bell Folland (Røa)
70´Oline Brekke Fuglem (Røa)
75´Marie Moen Preus

Gult Kort:
61´Siw Døwle (Røa)
78´Cassandra Ella Bogere (Røa)
83´Carina Wik Alfredsen