Kolbotn signerer Norges J19-kaptein

Selma Panengstuen har skrevet under på en 3-årskontrakt for Kolbotn Toppfotball Kvinner. Hun slutter seg til troppen på nyåret. 

Sist oppdatert: 11. nov 2021 Skrevet av: helene03

 

Selma Panengstuen har de siste to årene spilt i Toppseriekollega Stabæk, etter overgangen fra Raufoss. Hun har vært fast på aldersbestemte landslag siden J15, og er nå kaptein på Norges J19-landslag.

Kolbotn Toppfotball Kvinner skal være en klubb som er med på utvikle de største talentene på Østlandet. Selma er et av de største keepertalentene i landet, med Toppseriespill allerede, og derfor passer Selma perfekt inn i vår profil.

Aleksanders Olsen sier følgende:

  • Selma passer vår profil som klubb svært godt. Hun har fått kjenne på Toppseriestandarden denne sesongen hos Stabæk, gjort det godt mot flere av de beste lagene, og hun har lang erfaring fra internasjonalt spill med flagget på brystet. I tillegg har hun ledererfaring som kaptein der. Da det kom en mulighet til å signere Selma, kunne ikke vi i Kolbotn la den muligheten gå fra oss.

Selmas uttalelse:

  • Jeg valgte Kolbotn fordi jeg ønsker mer spilletid og det virker som en god klubb å være i når det kommer til tett oppfølging og utvikling. De har gode spillere og jeg gleder meg til å skape nye relasjoner med dem. På kort sikt blir mer kamptrening i Toppserien viktig, og jeg har et ønske om å spille mye mot god motstand og utvikle meg på forskjellige områder. På litt lengre sikt ønsker jeg å utvikle meg såpas mye at jeg kan få spille på A-landslaget, og få oppleve fotball i en utenlandsk klubb.

Selma Panengstuen er klar for Kolbotn Toppfotball Kvinner fra og med 1. januar 2022, og har skrevet under på en 3-årsavtale med klubben. Hun vil styrke et allerede godt keeperteam i klubben.