«Kverna» ferdig i Kolbotn – for denne gang

Sist oppdatert: 01. sep 2022 Skrevet av: maria

 

Ingrid B. Kvernvolden gir seg i Kolbotn etter halvannet år med scoringer og moro. Hun kom til klubben som et friskt pust januar 2021, rakk å spille 35 kamper for A-laget, og noterte seg for totalt 8 mål på halvannen sesong.

-Det er veldig trist for klubben å miste spilleren og mennesket Ingrid Kvernvolden. Hun er målfarlig, byr på seg selv, og vil bli savnet både på og utenfor banen. Hun har representert klubben positivt, bistått med flere viktige scoringer, arbeidsinnsats, og hun har bidratt som en fargeklatt i settinger av banen. Det er leit at det ikke lar seg gjøre å kombinere utdannelsen og Toppseriespill for Ingrid, men slik er livet enkelte ganger, og da må vi legge til rette for det, uttaler sportssjef Marius A. Overmo og hovedtrener Aleksander Olsen.

 

Nå går ferden videre til hjemlige trakter på Hedmarken, for å fullføre fysioterapistudiet:

-Jeg har fått tilrettelagt hele studieløpet til å kombinere Toppfotball og utdannelse, men når det kommer turnusen så lar det seg ikke kombinere. Den skal jeg ta i Ringsaker frem til neste sommer. Kolbotn har forsøkt å tilrettelegge så godt de kan, men det ble etter hvert umulig å kombinere toppseriespill på Sofiemyr og 100% jobb i turnus. Da må jeg prioritere å fullføre utdannelsen. Etter gode samtaler med støtteapparat, var det gjensidig forståelse for avgjørelsen som ble tatt.

 

Kvernvolden er tydelig på at hun har hatt et godt opphold i Kolbotn, og at hun ikke er ferdig som toppidrettsutøver.

-Det har vært ei utrolig fin tid. Klubben har tatt godt vare på meg, og jeg har blitt helt skadefri. Det er blitt tatt store steg i profesjonalisering for damelaget. Jeg har spilt med en herlig gjeng som jeg har blitt veldig glad i, og det er et veldig godt samhold blant spillere og støtteapparat i Kolbotn. Det blir et savn å ikke være en del av denne gjengen, og jeg vil selvfølgelig fortsette å følge med og heie de fram. Takk for alle gode minnene vi sammen har skapt og delt, avslutter Kvernvolden

Kolbotn Toppfotball Kvinner takker Ingrid for innsatsen, takker FL Fart for en god prosess hele vegen, og vi vil heie henne fram videre på banen og med studiene.

 

 

Keeper Emma Immonen på lån til Kolbotn

Samtidig kan vi meddele at det finske keepertalentet, Emma Immonen, skal spille for klubben ut sesongen. 21-åringen kommer på lån fra toppklubben Honka Women FC i hovedstaden Helsinki, og slutter seg til troppen som skal gjøre seg klar for sluttspillet.

-Immonen er en moderne og spillende keepertype, som har – til tross for ung alder – rukket å spille mange kamper på toppnivå i Finland. Etter at Siri Ervik reiste, har vi jaktet på et tilskudd i keeperteamet, og vi er glad for at Honka og Emma selv så på dette som en fin erfaring. Det blir et ungt og ambisiøst keeperteam, som kan jobbe godt og pushe hverandre i hverdagen. Panengstuen har levert godt for oss, men det er viktig å ha god sparring. Emma har kommet godt tilbake etter en skade i starten av året, men har spilt ni kamper fra start i år. Et lån er derfor en god løsning for oss nå, uttaler keepertrener og sportssjef Marius A. Overmo.

Emma Immonen vil være klar for treninger allerede neste uke, og vi ønsker henne velkommen!

 

Foto av Ingrid Kvernvolden: Marius Konrad Eriksen
Foto av Emma Immonen: Twitter