Nærme, men ikke nærme nok i LSK-hallen

Vi spilte oss fint inn i kampen, og var nære på både et og tre poeng mot LSK.

Foto: Bjørn Marstrøm/Sportskollektivet

Kampen startet litt nølende fra vår siden, og hjemmelaget tok tidlig initiativet i kampen. Etter bare 8 minutter fikk Miljana Ivanovic en gedigen sjanse fra 6 meter, men en glimrende Selma Panengstuen i Kolbotn-målet reddet mesterlig. LSK kvinner kommer til noen langskudd med jevne mellomrom, uten at det ble veldig store farligheter av det. Det blir mindre etablert angrepsspill enn vi hadde ønske, men vi følte alikevell at vi hadde okei kontroll.

Etter en halvtime spilles nevnte Ivanovic igjennom, og var sikker alene med Panengstuen i Kolbotn målet. LSK gikk opp i ledelsen, og hold den inn til pause. 
I pausen ble vi enige om at vi måtte tørre å spille fotball, i større grad enn vi hadde gjort de første 45 minuttene. 

Den andre akten startet meget godt, og vi tar tak i kampen allerede fra start. Bare fire minutter ut i omgangen får vi en straffe, etter at Marie Moen Preus blir revet over ende i feltet. Straffen blir kontant satt i mål av Eline Hegg, og lagene er like langt. Utover omgangen kommer hjemmelaget til noen halvfarlige langskudd, uten at det blir noe stort ut av det. Kampen er forholdsvis jevnspilt, uten at vi klarer å sette noe stort trykk på de gule og svare. Etter 84 minutter spilles Celine Larsen alene med Fiskerstrand, men hun blir presset til en avslutning fra litt skrått hold, som Norges landslagskeeper retter mesterlig. 
Bare noen minutter senere sprekker Kolbotn-strukturen opp, og Miljana Ivanovic blir tomålsscorer.. i sluttminuttene prøver vi å presse frem en utligning, uten hell. Det betyr hjemmeseier, og nok en kamp hvis vi er nære på å ta poeng! 

 

Kampfakta:

LSK kvinner - Kolbotn: 2-1 (1-0)

Lagoppstilling:

S. Pangstuen, C. Osnes-Ringen, E. Braut Brunes, M. Helland Flø, T. Mikkelsen, C. Wik Alfredsen (S. Gamst 78´), T. Henriksen, E. Hegg, J. Fridlund, C. Larsen, M. Moen Preus

Målscorer:
31´ Miljana Ivanovic (LSK)
50´ Eline Hegg 
84´Miljana Ivanovic (LSK)

Gult Kort:
62´ Katrine Winnem Jørgensen (LSK)
69´ Mille Helland Flø

Annonse fra Toppserien: