Obos er med videre

OBOS har forlenget samarbeidsavtalen med Kolbotn Fotball Kvinner.

OBOS har i en årrekke engasjert seg for å gi kvinner like muligheter til å nå fotballdrømmen som menn. Nå forlenger de avtalen med Kolbotn Fotball Kvinner for 2024, og ønsker med dette å fortsette å investere i topp og breddefotball på jentesiden.

 

«OBOS har hatt et godt samarbeid med Kolbotn idrettslag gjennom flere år, og det er naturlig for oss å forlenge avtalen. OBOS har siden 2018 bidratt til å løfte kvinnefotballen i Norge, og i dette arbeidet står klubbene på jentesiden sentralt.  Sammen skal vi fortsette å jobbe for å styrke hverdagen for jentene i Kolbotn fotball, slik at flere jenter får mulighet til å delta på like linje med gutta, hvor drømmen om en proffkarriere som fotballspiller skal være mulig. Vi jobber systematisk med å knytte topp og bredde sammen, der jenter kan være forbilder for andre jenter. For oss er et samarbeid med Kolbotn fotball kvinner et viktig ledd i dette arbeidet. I tillegg til at vi har mange medlemmer og mye aktivitet i området»

Rasmus Aarflot, Sponsorsjef OBOS

 

Rett over veien for Kolbotns klubbhus og Sofiemyr stadion ligger Fløysbånn feltet, et område på rundt 100 mål. Dette skal på sikt bygges ut av Solon, som er eid av OBOS. Her er de planlagt at det skal bygges mellom 800 til 1200 nye boliger. Det er derfor naturlig at Kolbotn idrettslag og OBOS samarbeider om å «bygge liv mellom husene» på Sofiemyrområdet.

 

«Vi setter stor pris på engasjementet OBOS har i kvinne -og jentefotball på Kolbotn. De har tro på at en ren jenteklubb med både topp og bredde har livets rett i norske toppfotball. Vi gleder oss til returen til Toppserien i 2024, og takker for at OBOS er med oss på veien»

Jan Thomas Birkeland, Daglig leder Kolbotn Fotball Kvinner

Annonse fra Toppserien: