Poengdeling, etter en god kamp mot Stabæk

En totalt sett god prestasjon, og flere steg i riktig retning når vi tok imot Stabæk på Grorud. / Foto: Kristian Bjerke

Etter forrige serierunde, som endte med en litt skuffende prestasjon og null poeng mot Røa var vi virkelig revansjelystne når Stabæk kom på besøk til Grorud. For å fylle på motivasjonskontoen, var 2-0 tapet mot helgens motstander i andre serierunde virkelig med på å gi oss en boost gjennom uka.

Kampen startet meget solid for vår del, og vi får tidlig kampen inn i det sporet vi ønsket oss. Vi har en god del ball, og kontrollerer ball i stort sett hele omgangen. De skorter litt på råskap i boks, for vi kommer oss til en del gode muligheter i og rundt Stabæk sin boks. Det blir dog skutt med løskrutt, og vi sliter litt med timingen på innløpene våre når innleggssituasjonene kommer. Rett før pause får gjestene en sin eneste mulighet de første 45, men Selma Panengstuen redder mesterlig!

Vi presterer en kamp på et godt nivå, og som er betydelig fremgang fra de siste kampene. Det er litt kjipt at vi ikke tar med oss alle tre poengene, noe jeg føler vi hadde fortjent. Men vi jobber på videre, og skal klare å bikke flere av de jevne kampene i vår favør etter ferien!

— Vetle Vangstuen

Etter hvilen endrer kampen seg totalt, og de blå gjestene tar over initiativet totalt de første 10 minuttene. Toppscoreren i Toppserien Iris Omarsdottir takker for muligheten, og skyter bortelaget i ledelsen. Det går ikke lang tid før vi klarer å få kontroll på kampen igjen, og det går ikke mer enn 12 minutter før utligningen er et faktum. Lilly Malloul skaffer et nydelig brudd langt inne på Stabæk sin halvdel, og Johanne Fridlund avslutter på nydelig vis fra 19 meter, utagbart for Skoglund i målet.

Utover omgangen kommer vi til flere gode muligheter, men det vil seg ikke helt i avslutningsøyeblikket denne dagen. Det betyr at begge lag reiser hjem med et poeng, i det som er vår siste kamp før en fortjent sommerferie!

Kampfakta:

Kolbotn - Stabæk: 1-1 (0-0)

Lagoppstilling:

S. Panengstuen, E. Braut Brunes, M. Helland Flø, J. Bækkelund (C. Osnes-Ringen 64´), T. Mikkelsen, T. Henriksen, L. Malloul, E. Hegg, J. Fridlund, M. Moen Preus, C. Larsen

Målscorer:
54´Iris Omarsdottir (STB)