Poengdeling når LSK gjestet Grorud

Begge lag ville mye, men det ble med forsøkene i gårsdagens 0-0 kamp mot LSK.

Det var dags for høstsesongens første "hjemmekamp", når de gule og svarte LSK kvinnene tok turen til Groruddalen på lørdag. Vi kom rett fra en god 2-0 seier borte i Bergen på tirsdag, og med en litt amputert treningsuke bak oss. Gjestene spilte sin første kamp etter sommeren, og kom ut fra startblokkene i full fart!

Litt etter kvarteret spilt kommer "birdsa" til et par gode muligheter, hvor Emilie Woldvik kommer nærmest med et skudd i stanga fra spiss vinkel. Vi er også farlig frempå ved noen anledninger, uten at det blir skudd på mål eller de største målsjansene ut av det. Gjestene har i store perioder mer ball enn oss, men det blir heller ikke de store sjansene i andre enden av banen. En heading godt utenfor og et skudd fra nesten død vinkel er det LSK gjengen produserer, mens vår egen Eline Hegg prøver skuddfoten fra distanse rett før pause. En omgang hvor begge lag absolutt er med i kampen, men hvor gjestene kanskje kan påberope seg å ha overtaket i banespillet.

A solid point for us against a top four team. The girls worked really hard and delivered a performance that matched LSK. Both teams had chances and we could have won it right in the end but another clean sheet and four points from two games is a good way to come back after the summer.

— Luke Torjussen

Andreomgangen starter fint for vår del, og vi klarer å kontrollere ballinnhavet i større grad. Thea Mikkelsen kommer til en god mulighet ti minutter ut i omgangen, men skuddet går utenfor. Finske Oona Siren kommer nærmest for bortelaget, når hun fyrer av fra 18 meter etter litt over timen spilt. Det blir en typisk kamp hvor begge lag nuller hverandre litt ut, og hvor det går lang tid mellom det vi kan kalle store målsjanser. På overtid kommer vi til dagens største sjanse, når Celine Larsen blir spilt fri på 11 meter. Skuddet går dessverre utenfor mål, og vi tar til takke med 1 poeng mot gjestene fra Romerike. Vi avslutter dermed uka med 4 poeng, to smultringer og en god start på høstsesongen for Kolbotnmannskapet!