Scoring i sluttminuttene resulterte i tap mot Rosenborg

Etter 86 godt gjennomførte minutter måtte vi se at poengene glap ut av hendene våre, i helgens oppgjør mot serieleder Rosenborg.

Bortelaget fra Trondheim var best innledningsvis, og fikk kampen tidlig inn i sitt spor. Vi blir spilt ganske lave, men klarer å unngå de største sjansene imot. Rosenborg kommer til flere halvsjanser fra distanse, og ser vi bort ifra et godt skuddforsøk fra Beate Marcussen i starten av omgangen, blir ikke vår sisteskanse Selma satt på de aller største prøvene. Det blir mye nesten for bortelaget, og etter en omgang med ganske god defensiv struktur går vi til pause med 0-0.

Andre omgang starter friskt, og vi tar mer og mer tak i banespillet på Grorud. Litt ut i omgangen er vi veldig nære med et innlegg, som treffer tverrliggeren bak tidligere Kolbotn spiller Siri Ervik. Vi har dessverre ikke centimeterne på vår side, og stillingen står fortsatt 0-0.

Man skal alltid fjerne mål når man analyserer kamper, og det kjedelige baklengsmålet så er prestasjonen ganske god! Vi ser mer og mer ut som det vi ønsker, og tar gode steg uke for uke. Nå er det bare å brette opp ermene og jobbe på mot neste mulighet!

— Vetle Vangstuen

Rosenborg tar mer og mer over initiativet i kampen igjen, og spiller seg til en stor sjanse med nevne Marcussen.. men også denne gang går Selma seirende ut av situasjonen med en god redning. 4 minutter før slutt er dessverre baklengsmålet et faktum, når Elin Sørum sniker seg inn i boks og setter 0-1. Det blir ikke mer spenning i kampen, og serielederen tar med seg alle tre poengene hjem til Trondheim.

Kampfakta:

Kolbotn - Rosenborg: 0-1 (0-0)

Lagoppstilling:

S. Pangstuen, C. Osnes-Ringen, E. Braut Brunes, M. Helland Flø, T. Mikkelsen, C. Wik Alfredsen, T. Henriksen, E. Hegg, J. Fridlund (L. Malloul 75´), C. Larsen (A. Lia 81´), M. Moen Preus

Målscorer:
86´ Elin Sørum (Rosenborg)

Gult Kort:
79´ Emma Braut Brunes

Vi vil også takke alle som tok turen til Grorud, for å heie på oss!! Dere skapte en fin ramme rundt kampen, og vi håper dere kommer og støtter oss på lørdag kl 14:00, når Arna-Bjørnar kommer på besøk til Grorud.