Sportslig apparat og klubben skiller lag etter 2022 sesongen

Foto: Marius Simensen/Bildbyrån

Sist oppdatert: 20. sep 2022 Skrevet av: nathan

 

Kolbotn IL Fotball Kvinner og sportslig apparat ved hovedtrener Aleksander Olsen, assistenttrener Stian Tjærnås Dahl og keepertrener Marius Overmo har i dag blitt enige om å skille lag etter årets sesong.

 

Aleksander har vært hovedtrener for Toppserielaget i sesongene 2020, 2021 og 2022, og stått i spissen for et sportslig apparat som har bidratt til en profesjonalisering av klubben i tråd med kravene til Toppklubbstandard nivå 3. Kolbotn sitter i dag på et betydelig forbedret planverk rundt alle prosesser som driver et toppserielag, økte stillingsprosenter (støtteapparat/spillerstall) og flere samarbeidspartnere enn ved inngangen til 2020 sesongen

 

«Klubben ønsker å understreke at vi er særs fornøyde med jobben som Aleksander har gjort gjennom disse tre årene. Han har virkelig lagt sjelen sin i å skape et topplag med alt hva dette innebærer av rammevilkår. At hele trenerteamet nå gir seg er noe klubben var forberedt på at kunne være en konsekvens av Kolbotn og Aleksander nå skiller lag. Klubben er også godt fornøyd med jobben som Stian og Marius har gjort for Kolbotn.»

 

Begge parter ønsker hverandre lykke til i tiden fremover og alt fokus rettes nå mot de gjenværende sluttspill-kampene av årets sesong.

 

For eventuelle spørsmål, kontakt styremedlem Monica Ottesen (95157754), eller daglig leder Henning Stubberud (91633498).