Trenerteametet fristilles fra sine treneroppgaver

Foto: Marius Simensen/Bildbyrån

Sist oppdatert: 31. okt 2022 Skrevet av: maria

 

Det har vært hektisk møtevirksomhet i Kolbotn Fotball Kvinner etter Kolbotn-Åsane kampen 16.oktober. Klubben ønsker å snu hver eneste stein og har sett på muligheten for å gjøre noe ekstra, med formål om å få mer energi inn i de siste kampene av nedrykks sluttspillet, for å hente de poengene vi må ha. I denne vanskelige situasjonen har klubben kommet fram til at den beste løsningen var å fristille sportslig ledelse og trenerteamet.

 

Sesongen for Kolbotn har vært preget av både oppturer og nedturer. I Toppseriens grunnspill gjorde laget en meget sterk prestasjon med 5.plass, kun ett poeng bak 4.plassen som ville gitt deltakelse i Toppseriens sluttspill. I nedrykks sluttspillet har derimot resultatene uteblitt. I de gjenværende kampene vil vi benytte interne trenerressurser som vil lede laget i de gjenværende kampene. Hvem som får det formelle hovedtreneransvaret ut sesongen, vil vi informere om i løpet av kort tid. Kolbotn har en meget god spillerstall og vi har stor tro på at de kan klare seier i de to siste kampene.

 

Aleksander Olsen, Marius Overmo og Stian Tjernås Dahl ønsker spillere og støtteapparatet masse lykke til i kampen om å få de nødvendige poengene for fortsatt spill i Toppserien.

 

Ved spørsmål ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig i Kolbotn IL, Maria Rugaas på e-post: maria.rugaas@kolbotnil.no eller tlf: 92602818