Sterk borteseier mot Røa og tre nye poeng

Et meget godt resultat mot et Røa-lag som har tatt 6 poeng mot oss tidligere denne sesongen

Før kampen stod hjemmelaget med fire tap på rad og en mulighet til å skaffe seg flere poeng, ettersom de har vist seg å være sterkere enn oss tidligere denne sesongen.

Men Kolbotn-jentene viste selvtillit og fortsetter å plukke poeng. Flere lot seg overraske etter seieren over Rosenborg, og med tre nye poeng er det mulig å kjempe om 5.plassen.

Kampen bar preg av mange dueller og begge lag styrte spillet i perioder. Likevel var det ingen av lagene som skapte de største målsjansene, før Thea Mikkelsen vant ballen og skøyt fra drøye 30 meter rett før pausen. Mikkelsen sitt drømmetreff med en perfekt bue over Røa-keeper sørget for 0-1 ledelse til pause.

I andre omgang var det to lag som ønsket å vinne kampen, og Røa kom til flere målsjanser. Men Selma Panengstuen var offensiv og hadde god kontroll på det som kom. Utover kampen skapte Kolbotn flere sjanser, men det var ikke før på overtid at ledelsen ble doblet. Eline Hegg spilte gjennom Johanne Fridlund som "tupper" ballen til venstre forbi keeper.

Kolbotn-jentene kunne juble for en solid 2-0 seier på bortebane. Samtidig fikk Susanne Haaland et etterlengtet comeback i Toppserien, etter å ha fulgt laget fra sidelinjen i nærmere 7 måneder. Vi er glade for å ha Susanne tilbake på banen igjen!

Another good result for us against a very cynical team. A strong away performance where the girls had to fight and struggle to get the three points. A solid first half with some nice moments collectively. However it was difficult to break the opposition down until Thea Mikkelsen scored a spectacular goal to take the lead at the break. The second half was always going to be difficult as Røa threw everything at us with more numbers up front and even more direct play. The team fought and defended as a group really well and even managed a very nice combination play and a tidy finish from Johanne Fridlund at the end. It´s a very grown up performance overall an big step from the group to back up the win from the last round. We keep going!