Tap mot Åsane

Før kampen var vi i en gunstig posisjon til å avgjøre forspranget og klatre oss oppover på tabellen. Men med to enkle mål imot og ingen utligning endte vi opp med null poeng

I Toppseriens 23. runde var det mye som stod på spill, spesielt for gjestene fra Bergen. Vi var innstilt på å møte et Åsane-lag som var villig til å gå "all in" for å vinne kampen, da hver kamp kan bli avgjørende for dem. Selv om vi ikke var i posisjon til å kjenne på det samme presset, ville en seier  sikret oss spill i Toppserien for 2025 og et steg nærmere 5. plassen.

Marie Moen Preus kom til en målsjanse allerede etter 3 minutter, men Åsane-keeper hadde kontroll. Begge lagene vekslet på å ta kontroll over spillet, men etter 20 minutter rotet vi det til i frispillingen. Åsane utnyttet det på effektivt vis og Milena Kokos sørget for 0-1 ledelse. Resten av omgangen bar preg av en del stopp og ingen ordentlige farlige målsjanser.

I pausen snakket vi om å skru på hodet, flytte beina raskere, ta mer tak i kampen og treffe på pasninger. Likevel vedvarte den unøyaktige presisjonen, også i 2. omgang. Et par sjanser fra dødballer sørget for at vi kom mer inn i kampen, men marginene var ikke på vår side. Istedenfor var det bortelaget som kunne doble ledelsen, etter nok en slurvefeil i frispillingen. Katarina Dybvik Sunde gjorde ingen feil og Åsane kunne juble for en komfortabel ledelse kun 8 minutter igjen av kampen.

Kolbotn responderte aldri på scoringene til bortelaget og ble nødt til å takke for kampen uten poeng. Flere viktige kamper gjenstår denne sesongen, så nå handler det om å nullstille og levere en bedre prestasjon de neste kampene.

A very tough game for us as we did not perform to the levels we expect and have seen from the previous games. We gave the opposition two easy goals in the game which makes it very difficult to win when you make such mistakes. We played with little energy and lost too many duels and second balls. Our offensive game broke down too often with missed passs and bad touches. Sometimes this type of performance can happen so it's so important to move on, recover and react by stepping up in training and delivering again with strong match performances in the next games.