Tre poeng med hjem fra Kringsjå

Lørdag reiste vi til Oslos beste vestkant, plukket med oss tre poeng og serverte årets første smultring! / Foto: Knut Stenseth - Østlandets Blad

Etter at regnet hadde lagt seg, og solen meldte sin ankomst var det klart for kampstart på Kringsjå kunstgress. Vi startet godt, og allerede etter 4 minutter kommer vi til dagens første avslutning, når Johanne Fridlund skyter utenfor fra 20 meter. Lyn tar mer og mer over banespillet de første 10 minuttene, men etter det får vi kampen inn i det sporet vi ønsket oss. Vi har mye ball, og spiller hjemmelaget veldig lave.

It was a strong result away from home for us. We competed really well and managed to control the first half with a lot of possession. We scored an excellent first goal with fast attacking football and did well to close out the second half. Plenty of positives for us to take away and we need to keep improving in the areas we are focusing on.

— Luke Torjussen

Etter 25 minutter er "Vertikal tiki-taka" modusen fra Football manager skrudd på, når vi kombinerer oss vakkert gjennom hele Lyn laget, og ender opp med at Celine Larsen vakkert setter inn 0-1! Det blir et per avslutninger fra begge lag, Resten av omgangen blir kontrollert ganske godt fra vår side.

Andre omgang starter med at vi har en del ball i starten av omgangen, og 12 minutter ut i omgangen doblet vi ledelsen. Johanne Fridlund kommer til avslutning rett innenfor 16 meteren, og Marie Moen Preus plukket opp returen fra keeper og setter inn 0-2. Utover omgangen kom Lyn til noen halv farlige sjanser, men vi klarer å holde unna gjennom hele omgangen. Hjemmelaget blir etter hvert slitne, og vi klarer å kontrollere inn 2-0 seieren og 3 deilige poeng!

Kampfakta:

Lyn - Kolbotn: 0-2 (0-1)

Lagoppstilling:

S. Panengstuen, C. Osnes-Ringen, E. Braut Brunes, M. Helland Flø, T. Mikkelsen (J. Bækkelund 68´), C. Wik Alfredsen , T. Henriksen (L. Malloul 80´), E. Hegg, J. Fridlund, C. Larsen, M. Moen Preus (E. Niss 85´)

Målscorer:
26´Celine Larsen
58´Marie Moen Preus

Gult Kort:
86´Carina Wik Alfredsen
90´Ida Veseth Habbestad (Lyn)