Keeperakademi

Oliver Stronach – Nathan er keepertrener på A-laget til Kolbotn Fotball Kvinner. Han har egen keeperopplæring for keepere i Kolbotn og fra andre klubber i kommunen.

Nathan er tidligere spiller på Follo og KFUM. Han har vært keepertrener for NFF Oslo sin toppgruppe, og er utdannet med UEFA B-lisens og UEFA B-Keepertrener. Han holder på med UEFA A-Keepertrener, som han vil fullføre i løpet av året.

Påmelding her

 

Periodeoversikt 2024:
Periode 1: Uke 4 – uke 12
Periode 2: Uke 15 – uke 24
Periode 3: Uke 35 – uke 42
Periode 4: Uke 43 – uke 50

Keeper posisjonen blir med tiden viktigere og viktigere for laget, og det er på mange måter en fordel å ha erfaring med å ha spilt ute. Fremtidens keeper er på mange måter lagets allrounder, fotballspiller med hansker.

— Oliver Stronach-Nathan

På akademiet jobber vi med å utvikle oss som keepere. Keeper rollen er mye mer omfattende enn den var for bare noen år siden. Vi har med andre ord godt med variasjon i treningen samtidig som vi bevisst prioriterer visse fysiske, tekniske og taktiske ferdigheter i arbeidet på trening. Hos oss er nivået blant keeperne ulikt, men vi legger til rette slik at alle skal få muligheten til å bli utfordret, lære og oppleve mestring. Vi har det gøy med å være keepere på keeperakademi og jobber med god tilstedeværelse og intensitet.

Keeper posisjonen blir med tiden viktigere og viktigere for laget, og det er på mange måter en fordel å ha erfaring med å ha spilt ute, enkel keeperteknikk kan læres fort! Fremtidens keeper er på mange måter lagets allrounder, fotballspiller med hansker. Uavhengig av erfaring så er uansett keeper posisjonen den mest unike og den viktigste posisjonen på banen! På keepeakademiet hos oss får du prøvd ut dette og lært en hel del på veien!

 

 

Annonse fra Toppserien: