Bli med på kamp!

I 2024 spiller Kolbotns A-lag sine hjemmekamper på Grorud Match Kunstgress. Alle gutter og jenter som spiller fotball i Nordre Follo kan bli med oss på kamp

"Flere jenter på kamp" er et samarbeid mellom Thon Hotels og Toppfotball Kvinner som har som mål at flere jenter skal være med i og rundt fotballen. Hver hjemmekamp vil Thon Hotels spandere inngang, give aways og VIP for 20 jenter. Hvis du vil være med på "Flere jenter på kamp", så meld fra til maria@kolbotnil.no innen onsdag før hjemmekamp.

Sammen med OsloBuss, vil Kolbotn Fotball sette opp busser til alle våre hjemmekamper på Grorud Match. Vi inviterer alle gutter og jenter som spiller fotball i kommunen vår til å bli med på kamp. Alle lag som vil være med, kan melde seg på via treneren sin i lenken under.

MELD LAGET PÅ BUSS TIL/FRA HJEMMEKAMP PÅ GRORUD

Alle barn som blir med må ha følge av en trener/lagleder som har ansvar for at banra er med bussen til og fra kamp. Bussen er gratis og det koster 50 kr for barn og unge under 16 år å se kampen. Se øvrige priser under "Kjøp billett" øverst til høyre.

Har du noen spørsmål om å bli med på hjemmekamp, ta kontakt med Jan Thomas Birkeland på e-post til janthomas@kolbotnil.no

Annonse fra Toppserien: