20 jentelag fra Kolbotn klare for Norway Cup

Foto: Nikolai Hjetland - Oppegård Avis

Sist oppdatert: 08. des 2023 Skrevet av: VV

 

Det at vi i Kolbotn har mange lag og spillere en ingen hemmelighet, og det gjør oss veldig stolte når vi kan reise til Norway cup med hele 20 (!) jentelag i år.

20 jentelag, fra alderen 8 til 19 år deltar i uka som kommer på fotballfesten i Oslo. Ekebergsletta skal fylles med hvite og blå jenter, som skal drive med det de elsker, nemlig å spille fotball! Vi er veldig stolte av at vi sannsynligvis er en av de klubbene med flest lag i jenteklassene under cupen. 20 lag fra guttesiden i klubben gjør også at våre flotte drakter og logo blir lett synlig på sletta, og de andre banene som brukes under cupen.

Noen lag har hovedfokus på det sosiale, og for noen av de er kanskje det sportslige viktigst. Det som iallfall er sikkert er at uken vil bli fylt med gode minner, både på og utenfor fotballbanen for alle våre lag!

Foto: Nikolai Hjetland – Oppegård Avis

Trykk dere inn her, for å få en oversikt over alle Kolbotn lagene som spillere denne uka. Her er det også mulig å sjekke kampopsett til de ulike lagene: Norway cup 2023 – Kolbotn

Vi håper å se flest mulig Kolbotn supportere rundt på de ulike banene underveis i cupen, og gleder oss veldig til å underholde og skape god stemning!