Informasjon om tilskuere og billettsalg

Vi er veldig glade for at vi kan invitere til årets første hjemmekamp på Sofiemyr Stadion! På grunn av Covid-19 følger det så klart med et par restriksjoner. Vi håper dere alle vil være behjelpelige med å følge smittevernsreglene til en hver tid, slik at både vi og dere får en fin kampdagsopplevelse. Vi gleder oss til å se dere!

Sist oppdatert: 08. jul 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Antall tilskuere:

Vi har mulighet til å invitere 200 tilskuere på våre hjemmekamper. For å kunne følge smittevernsreglene med én meter avstand mellom hver tilskuer, er vi nødt til å ha to seter mellom hver person.

På stadion:

Det skal opprettholdes minimum én meter avstand mellom alle tilskuere på stadion. Det gjelder overalt på anlegget, i køer og på sitteplassene. For å opprettholde minimum én meter avstand på tribunen skal det være 2 seter mellom hver tilskuer. Dette gjelder også personer i nær familie, dette er bestemt i kampdagsprotokollen fra NFF.

Kiosk:

Det vil være åpen kiosk på kampdag, der det vil være mulig å kjøpe drikke og noe å tygge på. Betaling skjer gjennom vipps eller TicketCo.

Billettkjøp:

Alle billetter må kjøpes digitalt, slik at vi kan ha kontroll på hvem som er på stadion og at vi kan gjennomføre smittesporing dersom det skulle bli aktuelt. Hver tilskuer kan kun kjøpe én billett av gangen, dette for at alle må registrere navn og kontaktinfo. Dette gjelder også for våre gratisbilletter til barn og ungdom. Det går selvfølgelig an å kjøpe flere billetter, man må bare gjøre det i flere omganger og skrive riktig informasjon om billetthaver.

Alle må forhåndsbestille billett! Dette for å unngå lange køer utenfor stadion.

Les mer om billettkjøp gjennom TicketCo her.

Eller gå rett til bestilling av billett her.

Annet:

Dersom du ikke føler deg helt frisk skal du holde deg hjemme. Dette omfatter, men er ikke begrenset til halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter.

 

Ved spørsmål rundt kampdagsarrangementet, send en mail til ingvild.isaksen@kolbotnil.no