Kolbotn Akademiet – periode 2

Velkommen tilbake til Kolbotn Akademiet! Periode 2 av akademiet er for jenter 11-17 år og er åpent for alle uavhengig av klubb.

Sist oppdatert: 22. apr 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Pga. smittevernhensyn har vi valgt å ikke åpne opp for enda yngre spillere før sommeren, da vi er usikre på hvor god veiledning og omsorg vi kan gi de aller yngste, og samtidig holde oss på anbefalt avstand. Praktiske ting som å knyte sko, trøste ved fall/vondter/annet, samt oppmuntre ved high fives etc. vil være vanskelig med dagens regleverk. Vi håper at situasjonen ser annerledes ut etter sommerferien.

Akademiet vil ha treningsdager mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i periode 2, og hver enkelt spiller kan melde seg på alt fra en til tre dager i uken. Minner om at det er åpent også for spillere fra andre klubber å melde seg på, og at en kan melde seg på individuelt eller som gruppe. For vår del er det helt suverent om det er fulle firergrupper som melder seg på, men begge deler er altså mulig.

Vi ber alle som melder på sin datter om å lese veilederen som ligger vedlagt ved påmelding, og at foresatte tar en grundig runde med deres datter om regler og retningslinjer for Kolbotn Akademiet før første økt. Her må vi spille hverandre gode! 

Ansvarlige for Kolbotn Akademiets sportslige innhold vil være Fredrik Løken Bjørnskau og Tresor Egholm.

For mer informasjon og påmelding, gå inn her.

Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til Kolbotn Akademiet!