KOLBOTN AKADEMIET FOR JENTER

 

Kolbotn Akademiet er en viktig del av Kolbotns satsning som utviklingsklubb. Akademiet er et fotballtilbud, for jenter som ønsker flere og mer varierte treninger enn eget lag kan tilby. Akademiet drives av skolerte trenere med faglig og pedagogisk kompetanse. Vi tilbyr differensiert og tilpasset trening for å skape mestring og riktig utfordring tilpasset den enkelte.

I tillegg til ferdighetsutvikling ønsker vi også at jentene skal lære mer om, utvikle og videreformidle kompetanse og kunnskap om:

  • skadeforebyggende trening
  • fotballterminologi
  • gode holdninger og verdier

Akademiet retter seg mot jenter i to kategorier:

Jenter 9-12 år (2011-2008)
Ungdom 13-16 år (2007 – 2004)

Akademiet er åpent for jenter fra Kolbotn IL og andre klubber i omegn. For ungdom som ønsker å delta ber vi deg ta kontakt med Tresor Egholm tresor@kolbotnil.no før du melder deg på, slik at vi har en ryddig dialog med egen klubb.

Akademiansvarlig med lang erfaring

Tidligere toppspillerutvikler Tresor Egholm har det sportslige ansvaret for Kolbotn Akademiet. Ved siden av Kolbotn Akademiet er Tresor hovedansvarlig trener for jentene på WANG Toppidrett Oslo. I tillegg til å jobbe for Kolbotn og WANG er han Sone- og Kretslagtrener i NFF Oslo. Han har UEFA B-lisens, og starter i 2020 med sin UEFA A-lisens.

Spillerkarriere:
Høyeste nivå utendørs: 1. divisjon Herrer
Høyeste nivå innendørs: Landslag (2001-2017) og spill i Eliteserien

Trenererfaring:
Høyeste nivå Herrer: Hovedtrener 2. divisjon
Høyeste nivå damer: Hovedtrener 1. divisjon / TSU i Toppserien
Lærer Toppidrett Fotball på videregående siden 2012

Tresor har jobbet som trener eller spillerutvikler på alle nivåer på jentesiden og alle nivåer opp til 2. divisjon på guttesiden. Han er utdannet fra Norges Idrettshøyskole og NFF. I tillegg til tung sportslig kompetanse har han unik evne til å få med seg alle, og gi målrettet og individuell tilbakemelding og veiledning til spillerne sine.

Stor fleksibilitet

Kolbotn Akademiet tilbyr fotballtrening etter skoletid (men før lagstrening) i hverdagene. Jentene kan velge å melde seg på fra en til fire dager i uken.

Påmelding

Periode 2 er i gang og påmelding er avsluttet.
Periode 3  – Uke 34 – 44 – påmelding åpner ila juli
Periode 4  – Uke 45 – 51

Ved spørsmål, ta kontakt med Tresor Egholm, tresor@kolbotnil.no

 

Annonse fra Toppserien: