Kolbotn Akademiet

Sist oppdatert: 24. jan 2020 Skrevet av: maria

 

Kolbotn Akademiet er et nytt fotballakademi ledet av Tresor Egholm. Kolbotn Akademiet retter seg mot barn og unge i alderen 9-13 år fra Kolbotn og omegn. 

 

Ny akademiansvarlig

Tidligere toppspillerutvikler Tresor Egholm har det sportslige ansvaret for Kolbotn Akademiet. Ved siden av Kolbotn Akademiet er Tresor hovedansvarlig trener for jentene på WANG Toppidrett Oslo.

Han har i samarbeid med støtteapparatet til Kolbotns Toppserielag som mål å bygge akademiet til det største og beste akademiet for jenter på Østlandet. I tillegg til å jobbe for Kolbotn og WANG er han Sone- og Kretslagtrener i NFF Oslo.

Spillerkarriere:
Høyeste nivå utendørs: 1. divisjon Herrer
Høyeste nivå innendørs: Landslag (2001-2017) og spill i Eliteserien

Trenererfaring:
Høyeste nivå Herrer: Hovedtrener 2. divisjon
Høyeste nivå damer: Hovedtrener 1. divisjon / TSU i Toppserien
Lærer Toppidrett Fotball på videregående siden 2012

Tresor har jobbet som trener eller spillerutvikler på alle nivåer på jentesiden og alle nivåer opp til 2. divisjon på guttesiden. Han er utdannet fra Norges Idrettshøyskole og NFF. I tillegg til tung sportslig kompetanse har han unik evne til å få med seg alle, og gi målrettet og individuell tilbakemelding og veiledning til spillerne sine.

 

Samarbeid med Akademi for guttene

Kolbotn Akademiet er for både gutter og jenter i alderen 6-13 år. På jentesiden kommer Tresor Egholm til å samarbeide tett med leder for utviklingsavdelingen i Kolbotn, Fredrik Løken Bjørnskau og Keepertrener på Kolbotns Toppserielag Oscar Wardzala. Han vil også samarbeide med trenere og støtteapparat på guttesiden. Som et ledd i samarbeidet vil det vil være mulighet for hospitering med guttene, i tillegg til kompetanseutveksling på tvers.

 

Stor fleksibilitet

Kolbotn Akademiet tilbyr fotballtrening etter skoletid (men før lagstrening) i hverdagene. Jentene kan velge å melde seg på en, to eller tre dager i første periode, og opptil fire av fem dager i periode 2.

Akademiet skal være et tilbud for de som ønsker en profesjonell fotballtrening ved siden av trening med eget lag. Det er åpent for spillere fra Kolbotn og andre klubber i omegn.

 

 

Se HER for tider, priser og påmelding.

 

Ved spørsmål, ta kontakt med Tresor Egholm, tresor@kolbotnil.no

 

Velkommen!