Kolbotn – Vålerenga lørdag 5. juni kl 1500

Velkommen til serieåpning

Sist oppdatert: 01. jun 2021 Skrevet av: Svein Angvik

 

Billetter kjøper du digitalt gjennom TicketCo. Dette kan gjøres enten via app eller på nett. Vi vil også være behjelpelige med å kjøpe ved inngangen dersom det skulle være behov.
Det er ikke tillatt med bortesupportere og kjøpte billetter slettes og refunderes.

På nett:
Billetter kan bestilles ved å sende en mail til toppfotball@kolbotnil.no. Da får du tilsendt link til påmelding.

Finn riktig arrangement og bestill dine billetter. Du vil motta en mail med en QR kode. Denne kan du enten skrive ut eller vise på mobil i inngangsdøren.

På mobil:
Last ned appen TicketCo Wallet i Apple App Store eller Google Play. Søk på Kolbotn i appen og våre tilgjengelige arrangement vil komme opp.

Billettpriser:
Voksen: 100
Barn (tom 15 år): Gratis
Honnør/Student: 80- (ved fremvisning av gyldig honnør-/studentbevis)

Har du fått en promokode?
Da legger du inn promokoden i boksen på arrangementssiden, og dine billetter vil dukke opp.

Restriksjoner:
Det er ikke tillatt med bortesupportere (NFFs bestemmelser). På grunn av Covid-19 er det kun tillatt med 200 tilskuere på kamp. Du må bruke munnbind så lenge du går i stadionområdet. Når du sitter på din merkede plass kan du ta den av, husk at alle må holde én meters avstand fra hverandre både når de sitter og når de går.

På Sofiemyr stadion vil det si at det må være to seter mellom hver tilskuer, benytt seter med gul/sort tape. Én meters regelen gjelder på hele anlegget, både rundt på stadion og i køene. Vi takker dere for å hjelpe oss med å overholde smittevernsreglene!

Kjøpte billetter refunderes ikke.