KRETSLAGSTURNERING I KONGSVINGERHALLEN

 

Søndag fikk vi endelig gjennomført en etterlengtet Kretslagsturnering i Kongsvingerhallen hvor årskullene J2006, J2007 og J2008 fra NFF Oslo møtte NFF Indre Østland til kamp.

Kolbotn jobber for å være et kraftsenter for jentefotballen i regionen, og med spillere fra Langhus, Oppegård og Kolbotn var vi representert med hele tolv jenter som alle i dag spiller fotball for Kolbotn!

På J2007 var Liliana T. Malloul, Malin J. Rugaas, Emilie Solstad og Malin S. Rønningen tatt ut. Malin Rønningen måtte dessverre melde forfall pga. sykdom denne gangen, mens de tre andre jentene var gode bidragsytere til at NFF Oslo til slutt vant kampen. Liliana scoret også kampens første mål på et frispark.

På J2008 var Ebba Niss, Aida Berg (kaptein for dagen), Lea Brandstadmoen, Nadia Tahirukaj, Amalie Lia, Sina Frogner og Maria Flatekvål tatt ut. Samtlige jenter kom på banen i løpet av kampen, og viste at de behersker dette nivået, og flere av jentene var også involvert i scoringer med både mål og målgivende pasninger. NFF Oslo vant kampen komfortabelt, og viser at både 07- og 08-årgangen i kretsen er to sterke og fine årganger.

Gratulerer til alle jentene, foreldre, nåværende trenere og tidligere trenere med jobben som har vært gjort over flere år. Naboklubbene våre Langhus og Oppegård er viktige samarbeidsklubber med tanke på å få frem så mange talenter i disse årsklassene, og både Maria, Nadia og Lea er spillere som nylig har meldt overgang fra henholdsvis Langhus og Oppegård til Kolbotn, så en riktig stor takk og gratulasjon rettes også til disse klubbene!

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Annonse fra Toppserien: