MEDLEMSMØTE 7. DES

 

Invitasjon til medlemsmøte i Kolbotn Fotball Kvinner

Kolbotn Fotball Kvinner har mange engasjerte medlemmer. Vi blir glade over å se hvor mange det er som ønsker å bidra til at jenter fra 6 år og opp til A-laget får gode opplevelser på og utenfor banen.

Vi har lagt bak oss et år med både oppturer og nedturer for klubben. Vi har opplevd gode sportslige resultater i ungdomsavdelingen og ser at barnefotballen på Kolbotn blomstrer. Samtidig har vi også lagt bak oss et år med nedrykk for A-laget og økonomiske utfordringer. Det har vært store endringer blant styret, ansatte og ledelse på klubbhuset, og vi har i denne situasjonen dessverre ikke klart å gi medlemmene informasjon om hva som gjøres for å bedre situasjonen, og vi har heller ikke klart å mobilisere dere medlemmer til å bidra med problemløsning.

Vi ønsker derfor å invitere alle medlemmer til et informasjonsmøte på klubbhuset 7.12 kl 18.30. Her vil vi informere om status for klubben rundt økonomi, sport og organisasjon. Vi har staket ut en retning for Kolbotn Fotball Kvinner og vil presentere hvilke overordnede veivalg som er tatt og hva det har å si for arbeidet i ungdomsavdelingen og barnefotballen. Vi ønsker også å invitere til dialog rundt hvordan vi i felleskap skal nå de målene som er satt.

 

Agenda:

  • Presentasjon av styret
  • Økonomisk situasjon for klubben
  • A-laget – veien videre
  • Ungdomsfotballen – Status på treneransettelser/ressurser
  • Barnefotballen – kort om status og evnt endringer (treningsavgifter, dugnader etc)
  • Spørsmål og dialog

Meld deg på her

Lenke til møte

 

Mvh,
Styret Kolbotn Fotball Kvinner

Annonse fra Toppserien: