Nathan Flight blir ny utviklingssjef for Kolbotn Fotball Kvinner

Sist oppdatert: 15. jul 2022 Skrevet av: maria

 

Det er med stor glede at vi kan annonsere at Nathan Flight har takket ja til jobben som utviklingsansvarlig. Nathan har jobbet for Kolbotn siden desember 2021, og har blant annet vært Toppspillerutvikler for Toppserielaget og hovedtrener for Rekruttlaget til Kolbotn.

 

– Det er kjekt å starte med ny rolle som utviklingsansvarlig i Kolbotn. Jeg har hatt det veldig bra i klubben siden jeg startet, og jeg gleder meg til å fortsette dette i min nye rolle. Vi har mange unge og talentfulle spillere og trenere i klubben, og jeg ser frem til å hjelpe dem med neste trinn på fotballreisen deres, sier Nathan.

 

Nathan blir med dette den sportslige lederen for utviklingsarbeidet på jentesiden, og vil få ansvaret for klubbens spillerutviklingsprogram hvor hovedmålet er å utvikle egne talenter til A-laget.

 

– Å være utviklingsansvarlig i Kolbotn er veldig spennende, Sigrid Heien Hansen gjorde en fantastisk jobb i sin tid her, og jeg ser frem til å bygge videre på hennes gode arbeid. Å lede utviklingsavdelingen er et stort ansvar, men jeg føler meg veldig godt forberedt. Det å jobbe med en talentfull gruppe spillere og trenere er alltid en stor glede, så jeg er takknemlig for å kunne fortsette å gjøre det i Kolbotn. Jeg ser frem til å utvikle meg videre som leder, og jeg tror at Kolbotn er det beste stedet for meg å gjøre det, fortsetter Nathan.

 

Nathan tar med seg erfaring fra toppfotballen i Skottland og Norge inn i jobben. Før Nathan kom til Kolbotn, har han jobbet som assistenttrener for Klepp Elite og som hovedtrener for Klepp Akademi. Han har også jobbet 3 år med jenter/kvinner i det Skotske Fotballforbundet.

 

– Det er veldig bra at Nathan har takket ja til rollen. Med sin erfaring fra Toppserien, Hovedtrener for Rekrutt, og Toppspillerutvikler, så ligger forholdene veldig godt til rette. Det er veldig spennende å ha en utviklingssjef med erfaring fra Toppserien og utlandet. I tillegg får vi en person som har god erfaring med å utvikle unge spillere, sier daglig leder i Kolbotn Fotball Kvinner Henning Stubberud.

 

Nathan er klar på at det å ha en sterk arbeidsmoral, en positiv holdning, og lede ved eksempel er av stor verdi i denne jobben.

 

– Hardt arbeid, å være positiv og være et eksempel er viktig for meg, og dette er alle aspekter som jeg tror jeg bringer til denne jobben. Med disse holdningene og min tidligere erfaring i toppfotball er jeg sikker på at dette blir et fint kapittel for meg og Kolbotn, avslutter Flight.