Ny hovedtrener for Kolbotn

Sist oppdatert: 07. des 2022 Skrevet av: maria

 

Kolbotn Fotball Kvinner kan med glede informere om at Tresor Egholm har takket ja til å bli hovedtrener for A-laget. Tresor har vært tilknyttet Kolbotn i 3 år som trener, og i høst steppet han også inn og ledet A-laget de siste to kampene av seriespillet.

 

Tresor er i dag sportssjef på Wang Oslo, men vil gå over i en vanlig trenerrolle på Wang fra 1.1.23. Tresor har solid trenererfaring og har trent både gutter og jenter fra 6 år og opp til elitenivå, og jobbet i flere ulike klubber og miljøer. Tresor har utdanning fra NIH og UEFA A trenerutdanning gjennom NFF. Han har tidligere spilt på det norske landslaget i futsal (2001-2017)

 

  • Vi er veldig fornøyde med at Tresor Egholm har takket ja til å trene A-laget vårt. Han kjenner klubben godt og har høy fagkompetanse i tillegg til å være en god kommunikator mot utøvere og medlemmer, sier styremedlem Monica Ottesen.

 

Årets sesong har vært en berg- og dalbane, i den rekkefølgen, fra nesten 4.plass i grunnspillet, til nedrykk etter sluttspillet. En uvirkelig realitet for en klubb som har vært i Toppserien i over 20 år. Nå skal vi bygge opp klubben igjen! Sammen med spillere, supportere, sponsorer og støttespillere, ansatte og frivillige skal økonomi og organisasjon bygges opp!

 

Foto: Oppegård Avis