Ny solid treningskamp, mot robuste gutter

Foto: Knut Stenseth/ Østlandets blad

Sist oppdatert: 13. feb 2023 Skrevet av: VV

 

Vi fikk gleden av å møte G15 laget til Ski, i det som ble en intens og fartsfylt fotballkamp på Ski kunstgress

Å møte guttelag i oppkjøringen har blitt en kjent fenomen, men evnen til å finne riktige motstandere i slike kamper er vanskeligere. Vi føler allikevel at vi traff godt, når vi fikk utfordret Ski G15 til kamp! Kampen ble en god gjennomkjøring, mot en litt annen type motstander enn vi er vandt til å møte.

Med noen spillere som skulle på landslagssamling, noen spillere med litt småkjenninger og noen med litt sykdom i kroppen fikk vi satt sammen et lag med god miks av litt rutinerte A lagsspillere og unge rekrutter. Tilpasset spilletid setter fortsatt preg på kampene, men flere og flere begynner nå å nærme seg 90 fulle minutter.

«Det å møte guttelag gir oss en litt annen utfordring enn vi pleier å møte, og kommer til å møte i seriespillet. Det går mest på det fysiske, for i banespillet er vi i store deler av kampen bedre. Vi fortsetter å score mål, og får en fin gjennomkjøring før vi reiser på treningsleir til helga»
– Vetle Vangstuen

 

Kampfakta:

Ski G15 – Kolbotn 1-4 (1-4)

Startoppstilling:

S. Panengstuen (T. Bengtsson 70`), C. Osnes-Ringen, A. Bure Pettersen (L. Ellingsen 70`), R. Stoltenberg (H. Thorhallsson 45`), M. Rugaas (T. Wilhelmsen 60`), C. Wik Alfredsen (S. Frantzen 60´), E. Østerås, E. Hegg (N. Tahirukaj 70`), J. Fridlund (A. Berg 60´), A. Wilmann (A. Lia 75`), M. Fenger (S. Høeg 60´)

Scoringer: 

0-1: Martine Fenger (3´)
0-2: Martine Fenger (9´)
0-3: Johanne Fridlund (16´)
1-3: Ski G15 (38`)
1-4: Emilie Østerås (42´)

Bildeserie fra kampen, tatt av Knut Stenseth i Østlandets blad kan du se her: Bildeserie Ski G15 – Kolbotn

Vi takker Ski G15 for kampen, og ønsker de masse lykke til i 2023