Ny spiller flyttes opp i A-stallen!

Sist oppdatert: 03. jun 2021 Skrevet av: Fredrik Bjørnskau

 

Kolbotn Fotball Kvinners har fått et nytt tilskudd i troppen. Thea Wilhelmsen, født 2005, har i gått gradene i klubben fra J14 og hele veien til rekrutt. Nå har hun også fått tilbud om å bli en del av A-laget, noe vi som klubb er veldig fornøyde med at hun har takket ja til. Thea var i fjor en del av rekruttlaget og fikk dessverre en alvorlig kneskade på høsten i fjor.  Nå venter en periode med opptrening sammen med A-lagets støtteapparat før en debut kan finne sted.

Hovedtrener Aleksander Olsen sier følgende om det nye tilskuddet til A-laget:

«Vi er veldig glade for å løfte opp en KIL-jente i A-lagstroppen. Kolbotn skal være en klubb der drømmer blir til virkelighet og Thea har med dette fått en bekreftelse på at det hun har gjort og lagt ned så langt har gitt fremgang og et steg nærmere toppfotballen. Hun fikk en alvorlig kneskade i fjor, men har taklet det på ytterste måte og har et trygt og sterkt fokus på opptreningsprosessen. Thea er en moderne back-type med gode ferdigheter og forståelse. Vi håper og tror dette er en spiller KIL kommer til å få glede av de neste årene. Vi skal hjelpe Thea tilbake til fotballspill igjen og fortsette utviklingen som spiller. Jeg ønsker å takke KILs utviklingsavdeling og alle som har og er en del av Theas utvikling så langt.»

Thea selv er stolt over å få muligheten:

«Å spille for A-laget har vært en målsetting for meg helt siden jeg var liten, og jeg er utrolig stolt og takknemlig for å få denne muligheten. Jeg gleder meg til å utvikle meg videre med klubben.»

Utviklingssjef Fredrik Bjørnskau er også veldig fornøyd:

«Thea har i mange år vært en veldig spennende spiller, og at hun nå flyttes opp er helt i tråd med Kolbotns ønske om å utvikle spillere til eget a-lag. Thea har vært tålmodig og jobbet hardt gjennom mange år og det er veldig hyggelig at hun nå får muligheten. Nå venter en opptreningsperiode som jeg vet at Thea tar veldig seriøst, og så håper og tror jeg at hun tar de neste stegene og kan være med å prege Kolbotns A-lag i mange år fremover. Jeg håper dette motiverer Kolbotns yngre spillere til å se at det finnes muligheter for å nå toppfotballen i egen klubb og jeg ønsker å rette en takk til alle som har vært med på å forme Theas utvikling.»

 

 

Gratulerer til Thea og familie! Vi gleder oss til å følge utviklingen videre!