Susanne Haaland er klar for Kolbotn!

Foto: Andreas Kristoffer Berge

Sist oppdatert: 29. mar 2021 Skrevet av: My Haugland Sørsdahl

 

KIL og ØHIL er enige om en overgang for Susanne Haaland. 23-åringen og har skrevet kontrakt ut 2021.

 

Susanne Haaland er en sterk, allsidig forsvarspiller. Hun startet karrieren sin i Stabæk der hun var innom juniorlag, rekruttlag og A-lag før hun i 2017 meldte overgang til ØHIL. Siden den tid har hun spilt imponerende 72 kamper for Bærumslaget og var en av 1.divisjons mest solide spillere i forårets sesong. I tillegg har 23-åringen flere kamper for aldersbestemte landslag på CV-en.

Hovedtrener Aleksander Olsen har følgende å si om den nye signeringen:

– I en tøff tid med masse usikkerhet, ønsker vi å ha med Susanne på laget. Susanne har vært en av 1.divisjons mest ettertraktede forsvarsspillere og var dominant i sesongen i fjor. Hun er en rask og mobil forsvarer som er trygg med ballen. Hun har aldersbestemte landslagskamper og er en person med masse ressurser.

Selv er Susanne er positiv til sin første sesong i hvitt og blått og tror Kolbotn er stedet hun kan ta nye steg.

– Jeg har hatt en veldig fin tid i ØHIL, men nå føltes det rett for meg å ta et steg opp. Da Kolbotn fremstår som en klubb med gode verdier og et sted jeg kan utvikle meg videre, ble dette et naturlig valg. Både støtteapparatet og spillergruppa har tatt meg særdeles godt imot. Nå gleder jeg meg stort til serien omsider kommer i gang. Da både håper og tror jeg at vi skal klare å bite fra oss.

Med dette blir Susanne den 5.signeringen for 2021 sesongen.

Velkommen til Susanne, vi gleder oss til å se henne i aksjon!