Takk for en utrolig bra innsats i 2020

Sist oppdatert: 17. des 2020 Skrevet av: Sandra Limseth Børgund

 

Takk for en utrolig bra innsats i 2020

Det har vært et surrealistisk år for oss alle. 2020 ble ikke som noen av oss hadde forventet eller håpet på, med alt fra permitteringer, hjemmeskole, strengt smitteregime, Covid-19 treninger til ingen trening i det hele tatt. Vi kan trygt si at 2020 har vært et utforende år for oss alle, også for idrettslaget. At Toppserielaget vårt har fått lov til å spille kamper etter nedstengingen i våres, er vi veldig glade for, selv om sesongen resultatmessig ikke ble slik vi hadde håpet. Vi setter stor pris på alle spillere og støtteapparatet som har bidratt både på og utenfor banen dette året.

 

Høsten 2020 hadde vi oppstarten av Kolbotn IL billotteri til inntekt for barn- og unge under 18 år. Hittil har Kolbotn fotball kvinner solgt ca. 3000 lodd og det har gitt klubben en inntekt på over 300 000kr. Dette er et viktig bidrag til den videre driften av fotball kvinner da USBL cup, akademier, kakeloddsalg og annet har blitt avlyst. Vi vil rette en stor takk til alle dere utøvere, foreldre, lagledere og trenere som har bidratt til å selge lodd selv om både dørbank og salg på Ski storsenter ble vanskelig å gjennomføre.

 

Både styret og administrasjonen skal jobbe hardt for at våre fotballjenter skal få et godt sportslig tilbud også i 2021. Vi skal fortsette å jobbe for at jenter skal ha like gode vilkår som gutter til å drive med det de elsker, enten det handler om holdninger i skolegården eller mulighet til å drive toppfotball på samme vilkår som menn.

 

Fotball kvinner startet for 2 år siden et prosjekt sammen med vår hovedsponsor Bolig og Eiendomsutvikling som handler om inkludering og å bygge mentalt sterke jenter. Dette prosjektet, #Kjæretrener er nå tatt inn i hele idrettslaget, og vi jobber nå i fellesskap med de andre gruppene om inkludering med treneren i fokus. Vi vet at trenerne er våre viktigste støttespillere for å gi alle muligheten til å drive med fotball. Derfor vil vi takke dere trenere:

  • for alle ettermiddagene på fotballbanen
  • for at dere tar dere tid til trenerkurs og sportslig utvikling
  • for at dere drar i gang med korona-trening selv om det krever mye
  • for at dere ser alle barn og unge, også det som ikke er av sportslig karakter

 

Vi vil også takke foreldre og utøvere for at dere er positive til veivalgene Kolbotn fotball kvinner tar. Vi vet at endring kan være utfordrende, men vi skal fortsette å jobbe hardt for at Kolbotn fotball kvinner skal være den utviklingsklubben vi har sagt vi vil være. Vi skal jobbe for å være den klubben sør for Oslo med det beste sportslige tilbudet og for å gi Kolbotn-jentene muligheten til å nå drømmen deres, uansett hvilken drøm det måtte være. Vi skal gi jentene våre et godt sted å spille fotball og skape livslange vennskap.

 

  Gledelig jul og husk å ta vare på hverandre!