Velkommen til infomøte

Kolbotn Fotball Kvinner ønsker trenere, lagledere og alle foreldre hjertelig velkommen til informasjonsmøte. Dette er et møte for alle som er involverte i barne-og ungdomsfotballen i Kolbotn Fotball Kvinner. Vi ønsker å gi dere informasjon om Kolbotn sin strategi fremover, utviklingsarbeidet og anleggsprosjektet i klubben. 

Sist oppdatert: 20. nov 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Tid: Torsdag 26/11-2020 kl. 19:30-20:30 Sted: Teams

 

Agenda:

Rune Nilsen, styreformann i Kolbotn Fotball Kvinner, vil fortelle kort om Kolbotnmodellen og Kolbotn som en utviklingsklubb. I tillegg vil han fortell strategien fremover på topp, og toppklubbstandard.

Fredrik Bjørnskau er utviklingssjef i Kolbotn og jobber mot ungdomslagene. Han vil fortelle om utviklingsløpet i klubben som er en del av Kolbotnmodellen.

Einar Engedahl er ansvarlig for anlegg og vil gi alle en oppdatering på nytt klubbhus, nye Sofiemyr kunstgress og Nye Tømtebanen. Dette er et veldig spennende prosjekt for klubben og prosessen er nå i gang.

 

Påmelding;

For deltagelse – følg linken under og fyll ut skjemaet. Fristen for å melde deltagelse er torsdag 26/11 Kl. 12:00. 

Link for å melde deltagelse: https://forms.gle/T4bj5JcWLNg8gRLq8 

Sandra@kolbotnil.no sender en kalenderinnkalling på mail med en link til møte så fort fristen har gått ut, slik at man kan enten følge møte på TEAMS app (last ned gratis) eller på nettleser.